Kontroverzni Srbin poručio izborniku: 'Lažeš k'o pas!'

Košarkaški reprezentativac Srbije i centar Minnesote, Darko Miličić, 'proslavio' se 2007.

15.11.2011.
16:42
VOYO logo

'Mogu da mi puše k.... i jedan i drugi i treći. Sva trojica. Kevu ću da mu j....!...', urlao je na talijanske suce 2007. godine mladi Darko Miličić, iznimni košarkaški talent, ali i autor jedne od najprimitivnijih izjava u sportu uopće.

Kada se njegov ispad pojavio na You Tubeu, upoznao ga je cijeli svijet, ali to nije zasmetalo njegovoj NBA karijeri. Danas igra u Minnesota Timberwolvesima, odakle je izborniku Dušku Ivkoviću poručio da 'laže k'o pas'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivković je, naime, Miličićev izostanak s Eurobasketa u Litvi ovoga ljeta objasnio time što mu se 213 visoki centar navodno uopće nije želio javiti na mobitel.

Miličić je u razgovoru za magazin Story iznio svoju stranu priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam igrati za reprezentaciju i nije u redu od Dude da govori kako se nisam javljao na telefon. Drugo je što je on ostario, pa mu je proradio ego. Kad me je Duda prozvao, mogao sam iznijeti cijelu priču, ali nisam jer ga poštujem kao starijeg čovjeka, iako laže ko pas", nije izdržao Miličić da bi zaključio:

"Znao je gdje sam, mogao je doći po mene, jer sam za sve njih uvijek bio dostupan, iako nitko iz Saveza nije brinuo o meni dok sam bio ozlijeđen i imao probleme. Ne može me nitko pozvati dan ranije i reći: 'Dođi sutra, igraš za reprezentaciju', kao što se događalo. Kako da dođem sutra kad imam ženu i djecu?! Ne može netko tko je plaćen trener biti heroj i patriot, a da mi igrači igramo besplatno i nismo ni jedno od navedenog".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo