KAKO SU KOBE I SHAQ ISPRAŠILI LEGENDARNE BULLSE: / Jordan više nije mogao čuvati Bryanta, rekao je Pippenu da ga preuzme

Image
Foto: Profimedia

Jordan je zabio više poena. Na Kobejevih 20 on je odgovorio sa svojim 31 poenom, no pognutih su glava prvaci te večeri otišli s terena

19.5.2020.
16:56
Profimedia
VOYO logo

Michael Jordan na našim je ekranima otplesao svoj posljednji ples. Dokumentarac "The Last Dance" koji prati legendarnu generaciju Bullsa uzburkao je duhove prošlosti i otkrio neke nepoznate priče iz perspektive samog Jordana te njihovih suigrača i protivnika.

U deset epizoda dokumentarca stali su svi uspjesi momčadi za koju mnogi smatraju da je najbolja u povijesti košarke, no ima zanimljivih utakmica u kojima su ostali NBA velikani svladali Bullse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na primjer, na društvenim mrežama se ovih dana može naći snimka utakmice iz davne 1998. godine u kojoj su se susreli 19-godišnji Kobe Bryant i Jordan u svojoj posljednjoj sezoni s Bullsima.

Ta je utakmica odigrana 1. veljače, a Lakersi sa Shaquilleom O'Nealom i Kobejem Bryantom u glavnoj ulozi pokazali su tad da će u bliskoj budućnosti biti dominantna sila u NBA ligi. Lakersi su demolirali Bullse rezultatom 112:87, a posebno je u oko upala jedna scena u kojoj nakon prekršaja na Bryantu i zakucavanja Jordan govori Pippenu da on preuzme Kobeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BRYANT JE IMAO PROBLEMA O KOJIMA NIKOM NIJE PRIČAO: /

Obdukcija otkrila da je u krvi imao metilfenidat

Image
BRYANT JE IMAO PROBLEMA O KOJIMA NIKOM NIJE PRIČAO: /

Obdukcija otkrila da je u krvi imao metilfenidat

Shaq i Magic misle da su Lakersi bolji

Jordan je zabio više poena. Na Kobejevih 20 on je odgovorio sa svojim 31 poenom, no pognutih su glava prvaci te večeri otišli s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shaquille O'Neal je vjerojatno na umu imao tu utakmicu kad je nedavno izjavio da bi njegovi Lakersi u top formi bili bolja momčad od Jordanovih Bullsa.

S njim se složio i velikan Lakersa Magic Johnson koji je također prednost dao momčadi u zlatnom i ljubičastom jer Bullsi jednostavno nisu imali centra koji bi se mogao nositi sa Shaquilleom O'Nealom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo