I Jordan mu spustio: 'To je apsolutno smiješno'

Izjava Kobea Bryanta kako je aktualna momčad američke košarkaške reprezentacije bolja od čuvenog 'Dream Teama' iz 1992. godine izazvala je reakcije legendarnih igrača te momčadi.

14.7.2012.
9:52
VOYO logo

"Mislim da je ondašnji Dream Team bio prilično star. Mnogo je košarkaša bilo na kraju svoje karijere. Istina, bili su jaki pod koševima, Ewing i Robinson su bili sjajni. Imali su i mnogo jakih krilnih igrača. Međusobni ogled? Bilo bi gusto, ali mislim da bi mi dobili", rekao je Bryant.

Prvo mu je odgovorio Charles Barkley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo stari? Tko to kaže, Kobe koji ima 34 godine. Pa, Jordan i ja smo tada imali 29 godina. Ne znam o čemu priča. Neću se svađati, ali mislim da je ono bio najjači Dream Team ikada. Uostalom, osim Bryanta, Jamesa i Duranta ne znam koga bi od aktualnih ljudi uzeo u naš sastav", rekao je legendarni brbljavac.

Nije dugo trebalo čekati ni na reakciju Michaela Jordana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je apsolutno smiješno. To što je pomislio kako može usporediti sadašnju momčad sa našom mu nije baš najpametnija stvar koju je napravio u životu", rekao je najbolji košarkaš svih vremena i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Većina nas je u to vrijeme bila na vrhuncu karijera, tako da u tom trenutku fizička snaga nije bila toliko važna. Košarka se igra glavom", zaključio je Air Jordan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo