'NEKA JOJ JE BOG NA POMOĆI': / Propisno se osramotila i postala predmet sprdnje društvenih mreža

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Košarkašica američke ženske sveučilišne ekipe Drury, stanovita Lexie Vaught, propisno se osramotila u susretu protiv Rockhursta.

24.1.2017.
17:39
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naime, ekipa Rockhurst imala je napad, a prilikom prenošenja lopte iz faze obrane u fazu napada od strane razigravačice Rockhursta, Vaught je zapala u - probleme! Naime, sve je počelo kad je Vaught prilikom obrane nad razigravačicom Rockhursta ostala bez tenisice na koju je, netom prije, stala košarkašica Madeline Ronshausen.

JAKO NEOBIČNO: Srbi zaplesali kolo na NBA utakmici, gledatelji ostali u čudu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je Vaught pokušala obrambeno uhvatiti Ronshausen, ali je nespretno pala na parket. No, nije se na tom završilo. Pridigla se s parketa, ali samo na sekundu jer je gravitacija ponovno napravila svoje i Vaught je ponovno završila na podu.

No, nije odustajala. Pridigla se s parketa, napravila nekoliko trčećih koraka prema naprijed i u trenutku kad je njezina ekipa došla u posjed lopte, pokušala se bez tenisice zaustaviti, kako bi promijenila smjer iz obrane u napad. No tad njezina suigračica baca loptu prema naprijed, koju Vaught nije mogla uhvatiti i ona je ponovno šlampavo pala na parket. Napad njezine ekipe završila je suigračica laganim polaganjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratka snimka njezinih bezuspješnih pokušaja ustajanja s parketa osvanula je na društvenim mrežama i izazvala smiješne reakcije onih koji su vidjeli ovu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka joj je Bog na pomoći", jedan je od komentara koji su osvanuli na njezinom službenom Twitter profilu.

Portal Barstool Sports na smiješan način piše o ovoj "košarkaškoj tragediji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O Bože, o Bože ne. Možemo li ovo ikako izbrisati s interneta? Možemo li ugasiti server u stilu Sjeverne Koreje? Kao da se nikad nije dogodilo. Jadna cura, jadna jadna cura. Nemamo ništa protiv kad se osramote profesionalci jer oni dobro zarađuju, ali kad se to dogodi nepoznatoj osobi, anonimusu, to je onda previše. Ovo je doslovno najgorih 20 sekundi u povijesti košarke", piše spomenuti portal.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo