Zabio čak 47 poena / Morant šokirao Warriorse koji nisu mogli pronaći riješenje za mladog beka

Image
Foto: Profimedia
4.5.2022.
9:15
Profimedia
VOYO logo

Druga utakmica druge runde doigravanja između Memphis Grizzliesa i Golden State Warriorsa donijela je prvo izjednačenje u seriji. Ratnici su slavili u prvoj utakmici i time uspješno oduzeli Memphisu prednost domaćeg terena, ali oni su uzvratili u drugoj utakmici i obranili domaći teren.

Memphis je silovito ušao u utakmicu, trojkama Jarena Jacksona Jr. i Ja Moranta stigli su do brzog vodstva od 8-0. Nakon toga utakmicu napuštaju Gary Payton II. i Dillon Brooks, nakon što je bek Grizzliesa dobio isključenje zbog grubog prekršaja na Paytonu koji je ozlijeđen napustio igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ime utakmice sigurno je Ja Morant, ovaj 22-godišnji bek završio je utakmicu s čak 47 poena, a dodao je i osam skokova te osam asistencija. U redovima Warriorsa, najbolji je bio Steph Curry s 27 poena, 9 skokova i 8 asistencija, ali šutirao je samo 11 od 25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraženi i aktualni prvaci

Sinoć su poraženi i aktualni NBA prvaci, Milwaukee Bucksi, a bolji su bili Boston Celticsi koji su također izjednačili seriju na rezultat od 1-1.

Najbolji u pobjedi Kelta bio je Jaylen Brown s 30 poena, dok je Jayson Tatum dodao 29 koševa uz osam asistencija. U redovima Milwaukeeja najbolji je, standardno, bio Giannis Antetokounmpo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Grk je susret otvorio s očajnom realizacijom od 1-10, ali nakon toga je ubacio deset od idućih 17 pokušaja i time ipak popravio svoj učinak koji je na kraju iznosio 28 poena, devet skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo