uzbuna u redovima prvaka / Iznenađenje u Oaklandu: Durant i Westbrook srušili Warriorse na gostujućem terenu

Do velike pobjede u Oracle Areni goste su predvodili Russell Westbrook s 27 koševa i 12 asistencija te Kevin Durant s 26 poena i 10 skokova

17.5.2016.
8:29
VOYO logo

Košarkaši Oklahoma City Thundera kao gosti su svladali aktualne NBA prvake Golden State Warriorse sa 108-102 u prvoj utakmici završnog kruga doigravanja u Zapadnoj konferenciji odigranoj u noći s ponedjeljka na utorak u Oaklandu.

Do velike pobjede u Oracle Areni goste su predvodili Russell Westbrook s 27 koševa i 12 asistencija te Kevin Durant s 26 poena i 10 skokova, a vrijedan je doprinos dao centar Steven Adams ubacivši 16 koševa uz 12 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najkorisniji igrač reguralnog dijela sezone Stephen Curry bio je najbolji igrač Warriorsa s 26 poena, 10 skokova i sedam asistencija, ali je imao i sedam izgubljenih lopti. Klay Thompson je ubacio 25 koševa uz devet skokova, a Draymond Green je završio dvoboj s 23 poena i pet skokova.

Druga utakmica finala Zapada na rasporedu je u noći sa srijede na četvrtak (3 sata ujutro) po hrvatskom vremenu, a Golden State je ponovno domaćin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo