'Ima hrvatsku putovnicu? U, mamicu vam...'

Košarkaši Cedevite u 18 sati igraju polufinalnu utakmicu Eurokupa s ruskim Unicsom protiv kojeg će pokušati nastaviti najljepšu hrvatsku košarkašku priču u posljednjih 20 godina.

16.4.2011.
13:37
VOYO logo

Acu Petrovića i njegove košarkaše Cedevite je u Trevisu, gdje se igra Final Four Eurokupa, dočekao trener domaćeg Benettona Jasmin Repeša od kojeg se očekuje barem nastup u finalu, a tamo bi želio baš hrvatsku senzaciju.

"Volio bih da u nedjelju igramo za trofej protiv Cedevite. Ne zato što mislim da je Cedevita slabiji suparnik od Unicsa, već zbog toga što bi jedan hrvatski trener sigurno odnio naslov", izjavio je Repeša za Jutarnji list, dok je Vedran Vukušić dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesmo autsajderi, ali dosad smo napravili već nekoliko iznenađenja, pa se nadamo da možemo još koje", kaže Vukušić, dok je Marko Popović svjestan da je njegov klub favorit, ali da Cedevita neće biti lak 'zalogaj':

"Cedevita igra atipičnu, napadačku košarku. Živi od šuta, a u tome im je vrlo važan učinak Vukušića i kako će otvarati reket. Ja ne igram kao prije ozljede, ali i uloga mi je drugačija. Izazov mi je Final Four. Sportaš sam i želim svaki put pobijediti, bez obzira tko je s druge strane. Dontayea Drapera poštujem kao vrlo kvalitetnog igrača, jer da nije takav ne bio bi MVP Eurokupa", izjavio je Popović, a jedna od velikih zvijezda Saša Đorđević, koji se u Trevisu nalazi u ulozi stručnog televizijskog komentatora, dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima vašu putovnicu? U, mamicu vam... Sjajan igrač. Može donijeti reprezentaciji dozu liderstva, ono što vam je falilo".

Unics - Cedevita 87:66 Benetton - Cajasol 63:75

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica za treće mjesto: nedjelja (18.00) Finale: nedjelja, 20.45

Vezani članci:

arti-201102270128006 arti-201103300920006 arti-201103310714006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo