'I dalje se uzbudim kada dotaknem loptu'

Trener europskog prvaka Panathinaikosa, Željko Obradović, htio bi u redove Zelenih, dovesti Darija Šarića, međutim 17-godišnjem mladom reprezentativcu Hrvatske se ne žuri iz Zagreba.

21.9.2011.
16:33
VOYO logo

Dario Šarić pažnju na sebe skrenuo je još prošle godine kada je na Europskom prvenstvu košarkaša do 16 godina proglašen najboljim igračem. Trenutno je član Zagreba, ali u svojim redovima žele ga vidjeti mnogi europski klubovi. Jedan od njih je i europski prvak Panathinaikos.

"Točno je. Pao je zainteresiran za mene, a Željko Obradović već je ostvario kontakt s mojim ocem. Velika je čast što me želi takav trener i klub. Ništa konkretno se neće dogoditi ove godine, ali svakako da je san većine igrača da igraju u klubu kao što je Pao", rekao je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih hrvatskih talenata tvrdi kako mu je sada samo na pameti košarka, a priliku da se okuša na velikoj sceni imat će već ove sezone jer je Zagreb preko hrvatskog prvenstva izborio nastup u Euroligi.

"Interesira me samo košarka. I dalje se uzbudim kada dotaknem loptu. Košarka me uzbuđuje i ne interesira me tko priča da sam najbolji. Ne interesira me ni novac. Ne želim se obogatiti preko košarke, nego uživati u tome", zaključio je 17-godišnji Dario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105090782006 arti-201105080057006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo