Hrvatskog diva gledao i jedan Cristiano Ronaldo!

9.4.2011.
11:26
VOYO logo

Ante Tomić bit će jedini hrvatski predstavnik na Final Fouru košarkaške Eurolige. U dramatičnom četvrtfinalnom obračunu protiv Valencije odluka je pala tek u petoj utakmici u kojoj je Real odličnom obranom slomio svog španjolskog suparnika.

Jedan od najzaslužnijih bio je hrvatski div, 217 cm visoki Dubrovčanin koji je upisao po 9 koševa i skokova, no u obrambenom dijelu je odradio lavovski dio posla. Cijelu je seriju bio odličan (12,8 koševa), no u najvažnijoj utakmici je dodatno potegnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila mu je to najbolja obrana koju sam ikada gledao", ustvrdio je Mladen Erjavec, pomoćni trener reprezentacije i prvi trener njegova bivšeg kluba Zagreba.

A kako je veliki uspjeh proslavio Hrvat u redovima Kraljevskog kluba?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ništa posebno. Izašli smo van, ali s mislima na subotnju utakmicu s Barçom. Nego, zaželio sam se slobodnog jutra jer smo u manje od tri tjedna odigrali osam utakmica", mirno je komentirao Tomić, kojeg su u akciji protiv Valencije gledali predsjednik Reala Florentino Perez, kao i najveća zvijezda cijelog sportskog društva iz Madrida - Cristano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini mi se da je predsjedniku ovo bila prva naša utakmica ove sezone. Nogometaši znaju navratiti, no ipak puno češće mi idemo gledati njih. Ja sam ove sezone gledao gotovo sve domaće utakmice u Ligi prvaka, pa tako i pobjedu protiv Tottenhama. No, lani sam išao puno češće jer mi je to tada bio veći doživljaj. Mi imamo svoju ložu i ulaznice za svaku utakmicu nogometaša", otkrio je 24-godišnji hrvatski košarkaš.

Vezani članci:

arti-201104080033006 arti-201104051007006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo