Euroliga / Hrvatski treneri slavili u Europi: Perasović lagano protiv Gran Canarije, Repešina prva pobjeda

Image

Najzaslužniji za trijumf Baskonije bio je Marcelinho Huertas s 24 poena

11.1.2019.
22:46
VOYO logo

Dvije euroligaške pobjede u tri dana upisali su košarkaši izraelskog Maccabi Tel Aviva. U petak su u gostima kod ruskog CSKA bili uvjerljivi te slavili s 93:76.

Najefikasniji je kod gostiju bio Yovel Zoosman s 15 poena i šest skokova, dok su u redovima ruskog kluba bili najbolji De Colo i Clyburn s 16 zabijenih poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasmin Repeša upisao je svoju prvu pobjedu u Euroligi za kormilom Budućnosti iz Podgorice. Pobjedu je Crnogorcima protiv Darussafake donio Norris Cole koji je zabio za pobjedu 75:74, a utakmicu je završio sa 17 poena. Kod Turaka je najefikasniji bio također bivši NBA igrač Toney Douglas.

Nešto manje opasnu po infarkt pobjedu uzeo je Velimir Perasović sa svojom Baskonijom. Kod kuće su lagano "riješili" Gran Canariju 83:66, a najzaslužniji za trijumf bio je Marcelinho Huertas s 24 poena od kojih je polovicu zabio s trice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostale dvije utakmice Bayern je u Munchenu bez većih problema došao do pobjede protiv Milana 93:87, dok je Barcelona kod kuće bila bolja od Panathinaikosa 79:68.

Euroliga, rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA Moskva - Maccabi Tel Aviv 76:93

Budućnost - Darussafaka 75:74

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baskonia - Gran Canaria 83:66

Bayern - Milano 93:87

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona - Panathinaikos 79:68

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo