HRVATSKI REPREZENTATIVAC U ZADNJIM SEKUNDAMA ODLUČIO VELIKI DERBI: / Real Madrid neočekivano pao, Hrvat odigrao sjajno

Image
Foto: Profimedia

Ključnom za pobjedu Efesa pokazala se trica Krunoslava Simona za vodstvo 83-80

4.5.2021.
22:14
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Anadolu Efesa izborili su nastup na završnom turniru Eurolige ove sezone koji će se igrati u Koelnu od 18. do 20. svibnja, oni su u odlučujućoj petoj utakmici četvrtfinala kao domaćini svladali madridski Real sa 88-83 te prošli dalje sa 3-2 u pobjedama.

, 36 sekundi prije kraja. U sljedećem napadu Reala Llull je pokušao poravnati tricom, no nije bio precizan da bi potom Singleton, Dunston i Micić pogodili pet od šest slobodnih bacanja kako bi sačuvali prednost svog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

April 29, 2021, MADRID, MADRID, SPAIN: Simon Krunoslav of Anadolu Efes in action during the 2020/2021 Turkish Airlines Euroleague Play Off Game 4 between Real Madrid and Anadolu Efes Istanbul at WiZink Center on April 29, 2021 in Madrid, Spain.,Image: 608623476, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Simon je odigrao odličnu utakmicu za Anadolu Efes, na terenu je proveo 30 minuta i za to vrijeme ubacio 17 koševa (šut za dva 3-6, trica 3-6, slobodna bacanja 2-2) uz jedan skok i tri asistencije.

Najučinkovitiji u sastavu Efesa bio je Chris Singleton sa 26 koševa, dok je Nicolas Laprovitola ubacio 17 za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još prošloga tjedna plasman na završni turnir izborio je moskovski CSKA koji je sa 3-0 u pobjedama svladao Fenerbahce, dok će kasnije u utorak odlučujuće pete utakmice igrati Armani Exchange - Bayern i Barcelona - Zenit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo