HRVATSKI DRAGULJ SLIKOVITO JE OPISAO GOSTOVANJE U OKLAHOMI: / 'Bila je ovo barska tučnjava!'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Košarkaši Philadelphije sinoć su na svojoj koži osjetili snagu "playoff" momčadi, Oklahoma ih je "razbila" s 25 razlike (122:97).

23.3.2017.
11:35
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Osim 12 poena, Šarić je napravio nekoliko poteza za pamćenje, poput blokada na Gibsonu i Kanteru ili osvojene lopte u dvoboju s Westbrookom i asistencije "bez gledanja" suigraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Westbrook će biti MVP'

Nakon utakmice, Dario Šarić je za dvoboj u Chesapeake Areni uporijebio poznati sportski termin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo 'barska tučnjava' u kojoj je suparnik bio puno jači. Oklahoma je dobra momčad, momčad za doigravanje. Igraju jako čvrsto, ono što su večeras pokazali, bilo je previše za nas", kazao je Šarić i pohvalio najboljeg igrača Thundera koji je na dobrom putu da sezonu okonča s "triple-double" prosjekom.

"Westbrook će vjerojatno biti MVP lige.", dodao je hrvatski košarkaš za Oklahominu zvijezdu koja je protiv Philadelphije ostvarila 35. "triple-double" u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oklahoma nam je pokazala kako moramo igrati'

Momčad Thundera dominirala je pod obručima, nadskakala Sixerse sa 54-25. Trener Brett Brown u ovom porazu vidi sjajnu školu za svoje igrače.

"Ovo je fantastičan primjer našim mladim igračima koji su mogli osjetiti kako snažno igraju momčadi u doigravanju. Ovo je bila takva utakmica. Pogledajte kako su pod košem igrali Steven Adams, Taj Gibson, Enes Kanter, pogledajte razliku u skokovima. Ako želite igrati krajem travnja i u svibnju, Oklahoma je pokazala način na koji trebate igrati", kazao je Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo