HRVAT ULETIO MEĐU SRPSKE NAVIJAČE U DRESU VATRENIH: / Pogledajte što se ovom Splićaninu nakon toga dogodilo

Image
Foto: Screenshot

Među srpskim zastavama i dresovima na tribini, pojavio se i jedan hrvatski dres

13.9.2019.
9:00
Screenshot
VOYO logo

U razigravanju za poredak od petog do osmog mjesta na svjetskom prvenstvu u Kini, košarkaši Srbije su pobijedili SAD sa 95-89. Uoči početka SP-a mnogi su predviđali upravo američko - srpsko finale, međutim obje reprezentacije su neočekivano poražene u četvrtfinalu i ispale su iz borbe za odličje.

Nakon šokantnih poraza Srbije od Argentine i SAD-a od Francuske u četvrtfinalu, jedni od glavnih favorita susreli su se u razigravanju od petog do osmog mjesta. Srbija je veći dio utakmice bila bolja i posve zasluženo je slavila protiv nemotiviranih Amerikanaca za koje je prvenstvo očito završilo porazom od Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je obilježila jedna prilično nesvakidašnja situacija. Naime, među srpskim zastavama i dresovima na tribini gdje su bili smješteni srpski navijači, pojavio se i jedan hrvatski dres.

Prema napisima srpskih medija, riječ je o čovjeku koji radi i živi u Guangzhou, ali je inače iz Splita. Susreo se sa srpskim navijačima i uoči meča, a malo je reći da su bili iznenađeni. No, sve je proteklo u prijateljskom duhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo