bez milosti / Hezonja u porazu Orlanda zabio pet koševa, Golden State se iživio nad San Antoniom

Stephen Curry i nezaustavljivi Golden State Warriorsi su sinoć bili bez milosti za drugu najbolju momčad NBA

26.1.2016.
9:22
VOYO logo

Orlando Magic je sinoć nakon produžetka poražen od Memphis Grizzliesa sa 102-108, a Mario Hezonja je odigrao nešto manje od osam minuta i zabio pet koševa.

Memphis je do pobjede došao na krilima Jeffa Greena koji je zabio 30 koševa. Dva slobodna bacanja koja je zabio Mike Conley 15.9 sekundi do kraja produžetka odlučilo je utakmicu. Memphis je mogao utakmicu odlučiti i ranije, ali je realizirao samo četiri od osam slobodnih bacanja u produžetku, Zach Randolph je utakmicu završio sa 18 koševa i 13 skokovaza Memphis. Marc Gasol je dodao 17 koševa, a Courtney Lee. Kod Magica su Tobias Harris, Nikola Vucevic i Evan Fournier svaki zabili po 16 koševa, a Mario Hezonja je u 7:50 minuta koliko je igrao zabio pet koševa i ugrabio tri skoka. Za Magic je ovo šesti poraz zaredom i deseti u 11 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stephen Curry i nezaustavljivi Golden State Warriorsi su sinoć bili bez milosti za drugu najbolju momčad NBA

Cleveland Cavaliersi su pobijedili Minnesota Timberwolvese sa 114-107, a LeBron James je zabio 25 koševa predvodeći šest igrača Cavsa koji su imali dvoznamenkasti učinak. Cleveland je izgubio od Chicaga u subotu, dan nakon što je Tyron Lue zamijenio trenera David Blatt, smijenjenog u petak. Cavaliersi su se mučili s Timberwolvesima prije nego su pred kraj treće četvrtine dobili zamah koji se nastavio i u zadnjoj četvrtini, ali su ipak imali problema s Minnesotom koja je smanjila razliku od 15 koševa na 94-91. No onda je Tristan Thompson zabio sedam koševa zaredom, a Matthew Dellavedova tricu za vodstvo Clevelanda od 104-91. Thompson je utakmicu završio sa 19 koševa i 12 skokova, a Dellavedova sa 18. Karl-Anthony Towns je predvodio Minnesotu sa 26 postignutih pogodaka i 11 skokova, dok je Zach LaVine ubacio 21 koš, a Andrew Wiggins 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stephen Curry i nezaustavljivi Golden State Warriorsi su sinoć bili bez milosti za drugu najbolju momčad NBA. Sa 120-90 slavili su protiv San Antonio Spursa. U osam dana su ostvarili pobjede s razlikom od 30 koševa  protiv Clevelanda, Chicaga i San Antonia. Curry je zabio 37 koševa, od čega šest tricau tri četvrtine. Najkorisniji igrač NBA je zabio 15 koševa u prvoj četvrtini, 18 u drugoj u 39. pobjedi Golden Statea na domaćem terenu. Warriorsi (41-4) su sinoć prekinuli niz od 13 pobejda San Antonia. Kawhi Leonard je zabio 16 koševa za slabe Spurse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo