Pucaju konci... / Građanski rat u svlačionici Bojana Bogdanovića, Francuz zahtjeva: 'Ili on ili ja!'

Image

Bogdanović je imao još jednu izvrsnu sezonu, u prosjeku je bilježio 18.1 poena na 45.5 posto šuta iz igre i 38.7% uspješnosti za tri poena

3.5.2022.
21:18
VOYO logo

Utah Jazz najboljeg hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića nije imala sezonu za pamćenje. Ispali su u prvom krugu NBA doigravanja od Dallasa Mavericksa, koje predvodi čudesni Luka Dončić.

Bogdanović je imao još jednu izvrsnu sezonu, u prosjeku je bilježio 18.1 poena na 45.5 posto šuta iz igre i 38.7% uspješnosti za tri poena. Odlično je započeo i doigravanje, u prvoj utakmici zabio je 26, drugoj 25, a u trećoj 24 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jazz u rasulu

Košarkaši Jazza nisu mogli iskoristiti ni djelomično odsustvo Dončića, koji je prvi put u seriji zaigrao u četvrtoj utakmici. S njime je Dallas izgubio u četvrtoj utakmici s 1 razlike, dok su petu utakmicu pobijedili s 25 razlike i potvrdili posao u šestoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni NBA novinari prenose kako je francuskom All-Staru i centru Jazza, Rudyju Gobertu, nestalo strpljenja i da se sprema tražiti upravu kluba da biraju između njega i beka Donovana Mitchella: "Odlučite se, za mene ili Mitchella."

Ovaj All-Star dvojac već neko vrijeme nije u najboljim odnosima, točnije od kada je Gobert postao prvi zaraženi NBA igrač s koronavirusom, kojIm je zarazio i Mitchella. Situacija u Jazzu svakako nije najbolja, a očito je i da ne mogu daleko s trenutnom postavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo