prvaci bez milosti / Golden State i Spursi uvjerljivi kod kuće, Hezonja ubacio 11 koševa u porazu Orlanda

Portland je slavio protiv Orlanda sa 121-84, a do pobjede ga je vodio Damian Lillard sa 19 postignutih pogodaka i 10 asistencija

13.3.2016.
10:35
VOYO logo

Mario Hezonja je sinoć bio jedIni Hrvat koji je istrčao na terene NBA i zabio je 11 koševa u u 26:13 minuta koliko je odigrao u porazu svojih Orlando Magica od Portlanda Blazersa.  

Portland je slavio protiv Orlanda sa 121-84, a do pobjede ga je vodio Damian Lillard sa 19 postignutih pogodaka i 10 asistencija. C.J. McCollum i Allen Crabbe su svaki zabili po 18 koševa u šestoj pobjedi u sedam utakmica za Blazerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Orlanda, koji je bio bez Elfrida Paytona i Nikole Vučevića, najbolji je bio Victor Oladipo koji je zabio 18 koševa. Hezonja je učinku od 11 koševa, od čega su dvije trice, dodao još i pet skokova te tri asistencije. Aaron Gordon je ubacio 17 koševa , a Evan Fournier 15, od čega 13 u prvoj četvrtini. 

Nakon što je Orlando na početku utakmice poveo sa 11-2, Portland se sabrao i zatvorio prvu četvrtinu nadigravši Magic sa 29-13 što mu jer donijelo prvo vodstvo na utakmici koje nije ispuštao do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriorsi nastavljaju pobjeđivati na svom terenu. Sinoć su sa 123-116 pobijedili Phoenix Sunse, a Stephen Curry je zabio 35 koševa, od čega sedam trica. Warriorsi su gubili sa devet razlike što su nadoknadili u zadnjih 12 minuta zahvaljujući Curryju koji je u tom periodu zabio 15 koševa.

Ovo je 48 pobjeda na domaćem terenu za Warriorse. Marreese Speights je ubacio 25 koševauz devet skokova, a Klay Thompson 20, dok je Draymond Green dodao 19 koševa i šest asistencija. Sunsi su gubili sa 68-58 na početku druge četvrtine, ali su na početku zadnje četvrtine imali prednost od 95-86 prije nego su Warriorsi preuzeli kontrolu nad utakmicom. Brandon Knight je predvodio Phoenix zabivši 30 koševa od čega je sedam trica. Tome je dodao sedam asistencija i šest skokova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I San Antonio je bez milosti na domaćem terenu. Sinoć su upisali 41. pobjedu, što je treći najdulji takav niz u povijesti NBA, svladavši Oklahoma City Thunder sa 93-85. Spursi su ove sezone pobijedili 32 puta zaredom na svom terenu i u regularnom dijelu sezone ne znaju za poraz od ožujka prošle godine, samo Golden State sa 48 pobjede na svom terenu i Chicago Bullsi iz sezone 1995./96. sa 44 pobjede imaju više pobjeda u nizu kod kuće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kawhi Leonard je zabio 26 koševa za San Antonio, LaMarcus Aldridge je dodao 24. San Antonio je druga momčad Zapadne konferencije iza golden Statea i ispred Oklahome. Najbolji strijelac oklahome bio je Kevin Durant sa 28 pogodaka, a Russell Westbrook je dodao 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo