RADOST LOPTANJA / Giannis i društvo upisali 15. pobjedu zaredom, Jokić ispisao povijest: Šarić briljirao u porazu Oklahome, Zubac se vratio

Image
Foto: Profimedia

Ponovno je bilo zanimljivo na NBA terenima

1.3.2023.
8:42
Profimedia
VOYO logo

Giannis Antetokounmpo vratio se u sastav nezaustavljivih Milwaukee Bucksa koji su pobijedili Brooklyn Netse 118:104 i tako upisali 15. pobjedu za redom. Čudesni Grk vukao je svoju momčad do pobjede s 33 poena, 15 skokova i četiri asistencije, a sjajno ga je pratio s klupe Khris Middleton s 18 poena. Netse je predvodio Mikal Bridges s 31 poenom, šest skokova i osam asistencija.

Image
ŽIVOT JE BORBA /

Šiši je ponovno bio žrtva okrutnog posla zvanog NBA: Što čeka našeg košarkaša i ima li budućnost 'preko bare'?

Image
ŽIVOT JE BORBA /

Šiši je ponovno bio žrtva okrutnog posla zvanog NBA: Što čeka našeg košarkaša i ima li budućnost 'preko bare'?

Nikola Jokić je ispisao povijest upisavši svoj 100. triple-double u karijeri. Njegovi Denver Nuggetsi s lakoćom su svladali Houston Rocketse 133:112, a on je susret završio s 14 poena, 11 skokova i deset asistencija, a na terenu je proveo nešto više od 27 minuta. Jokić je sada šesti na listi igrača s najviše triple-doublea u povijesti, na petom mjestu mu bježi LeBron James sa 106, četvrti je Jason Kidd sa 107, a onda idu Magic Johnson sa 138, Oscar Robertson sa 181 te Russell Westbrook sa 198 triple-doublea u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamal Murray je susret završio s 32 poena i šest asistencija, dok su kod poraženih najbolji bili Jalen Green i Tari Eason s po 17 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šiši sjajan, Zubac se vratio

Sacramento Kingsi su upisali četvrtu pobjedu za redom i to bez najboljeg igrača, De'Aarona Foxa. Svladali su Oklahoma City Thunder 123:117, koji su također igrali bez najboljeg igrača, Shaija Gilgeousa-Alexandera. Sjajnu utakmicu odigrao je Harrison Barnes koji je postigao 29 poena, kao i Domantas Sabonis koji je bio na rubu triple-doublea s 22 poena, 13 skokova i devet asistencija.

Sjajnu utakmicu za poražene odigrao je naš Dario Šarić, koji je napokon dobio pravu minutažu te ju odmah objeručke iskoristio. Šiši je postigao 21 poen, uhvatio je osam skokova i podijelio dvije asistencije, a imao je sjajan šut iz igre 7/11. Jedini igrač Oklahome koji je postigao više poena bio je Jalen Williams, koji je postigao 27 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Washington Wizardsi su na krilima sjajnog Bradleyja Beala (37p, 7as, 3sk) svladali Atlanta Hawkse 119:116. Toronto Raptorsi su pobijedili Chicago Bullse 104:98, a predvodio ih je Pascal Siakam s 20 poena i osam skokova. Los Angeles Lakersi su bez ozlijeđenog LeBrona izgubili od Memphis Grizzliesa 121:109, a čudesnu utakmicu odradio je Ja Morant koji je susret završio s 39 poena, i po deset skokova i asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Indiana Pacersi su u tijesnoj utakmici svladali Luku Dončića i Dallas Maverickse 124:122, a najbolji na terenu bio je Tyrese Haliburton s 32 poena, sedam skokova i šest asistencija. San Antonio Spursi su završili svoj niz od 16 poraza pobjedom nad Utah Jazz 102:94. Do prve pobjede nakon dugo vremena vodio ih je Keldon Johnson s 25 poena. Golden State Warriorsi su bili bolji od Portland Trail Blazersa 123:105, a najviše se istaknuo Jordan Poole s 29 poena, šest asistencija i pet skokova.

Los Angeles Clippersi našeg Ivice Zupca izgubili su od Minnesota Timberwolvesa 108:101, a hrvatski centar se nakon lakše ozljede vratio na teren. Susret je završio s 12 poena i devet skokova te je upisao i dvije blokade. Wolvese je do pobjede vodio Jaden McDaniels s 20 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo