[FOTO] PROCURILE POSLJEDNJE SLIKE BRYANTA PRIJE POGIBIJE: / Ono što je izgovorio ovom dječaku sada zvuči zastrašujuće

Image
Foto: Twitter

Dječak je zaustavio Kobeja i pitao ga može li se fotografirati s njim

30.1.2020.
14:55
Twitter
VOYO logo

Vjerojatno nije mogao zamisliti niti u najgorim noćnim morama da će baš oni biti taj koji će posljednji snimiti Kobeja Bryanta prije tragične pogibije u helikopterskoj nesreći. Mladi, 13-godišnji Brady Smigiel prišao je Kobeju Bryantu i zamolio ga za fotografiju, samo večer prije nego što je Bryant smrtno stradao u nesreći u Calabasasu u Kaliforniji.

Bilo je to u kalifornijskoj dvorani Mamba Sports Academy gdje je Brady igrao turnir, a Bryant je vodio momčad svoje kćeri Gianne koja je poginula u nesreći s njim. Dječak je zaustavio Kobeja i pitao ga može li se fotografirati s njim, a u tom trenutku snimio je dvije, dosta mutne i loše, fotografije s njim, koje su, ispostavilo se, možda bile posljednje. Međutim, Kobe nije bio raspolžen za slikanje i druženje jer je ekipa njegove kćerke izgubila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrate li sutra na turniru? Da? Onda se tamo vidimo pa ćemo napraviti bolju fotografiju", rekao je Kobe dječaku, ali tu fotografiju, nažalost, nije dočekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Kobe nije raspoložen jer je momčad njegove kćerke izgubila. - Igrate li sutra na turniru? - upitao je Kobe Bryant, a dječak je odgovorio potvrdno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo