ESPN POSTAVIO SRPSKOG KOŠARKAŠA KAO 12. NAJBOLJEG U NBA-JU: / Pogledajte gdje se na listi najboljih nalaze ostali iz regije

Image
Foto: AFP

ESPN je uspio opet izazvati buru objavljenom listom najboljih košarkaša

21.9.2018.
18:07
AFP
VOYO logo

Pred početak svake sezone ESPN napravi listu od 100 najboljih košarkaša u najjačoj ligi na svijetu, odnosno najboljih 100 na svijetu.

Srpski košarkaš Nikola Jokić je zauzeo 12. mjesto, a ispred centra Nuggetsa postavljen je Cris Paul, dok su iza njega ostali superstarovi: Paul George, Jimmy Butler, Viktor Oladipo, Draymond Green, Karl-Anthony Towns, Ben Simmons, Clay Thompson i Kyrie Irving.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diskutabilna lista

Jokić je prethodne sezone prosječno bilježio 18,5 poena, 10,7 skokova i 6,1 asistenciju, a od nove se očekuje da popravi brojke. Lista je prilično diskutabilna, pošto se u top 100 ne nalazi Carmelo Anthony, a i razni drugi igrači su čini se rangirani prenisko ili previsoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi smatraju da i Irving zaslužuje više od dvadesetog mjesta i da Ben Simmons nakon jedne sezone ne može biti nikako ispred njega. ESPN svake godine izbacuje listu i svake izazove veliku buru.

Pogledajte gdje se na listi nalaze ostali igrači iz regije. OVDJE možete pogledati listu od 51-100, OVDJE od 31-50, OVDJE od 30-21, dok najboljih deset možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo