ESKALACIJA DRAME U SVLAČIONICI LAKERSA: / Igrači su podigli glas protiv trenera, sukob zaustavljen trenutak prije prvog udarca

Image
Foto: AFP

Postalo je vruće u svlačionici Los Angeles Lakersa

4.2.2019.
8:28
AFP
VOYO logo

Nekolicina starijih igrača iz svlačionice Los Angeles Lakersa krenula je u emotivni verbalni napad na trenera momčadi Lukea Waltona, a drama u svlačionici zaustavljena je trenutak prije no što je sve preraslo u fizički sukob.

Navodi to sports.yahoo.com imenujući i uključene u dramatične scene. Protiv 38-godišnjeg trenera, inače bivšeg igrača kluba, u borbu su krenuli Michael Beasley, Lance Stephenson i JaVale McGee. Navodno je do sukoba došlo nakon što je Walton držao lekciju upravo spomenutim igračima o nesebičnosti u igri kad su ovi krenuli u kontranapad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi pripao Bostonu

Inače, tri su utakmice igrane u večernjim satima nedjelje, a derbi je bio ogled Oklahoma City Thundera i Boston Celticsa. Pobjedu su upisali domaći Celticsi rezultatom 134-129 uz 30 poena i 11 asistencija Kyriea Irvinga. Paul George s 37 koševa i Russell Westbrook s triple-double satkanim od 22 poena, 12 skokova i 16 asistencija bili su najbolji u poreženom timu.

Hezonja vrlo dobar

Mario Hezonja je dobro iskoristio minutažu u dresu New York Knicksa koji su, s novim licima u svlačionici, upisali 84-96 poraz od Memphis Grizzliesa predvođenih učincima Mikea Conleyja (25 poena, osam skokova, sedam asistencija) i Marca Gasola (24 koša, devet skokova i pet asistencija). Hrvatski košarkaš ušao je s klupe u utakmicu i za 22 minute ostvario učinak od 14 poena (šut 5-8) i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

New York Knicks - Memphis Grizzlies 84-96 Boston Celtics - Oklahoma City Thunder 134-129 Toronto Raptors - La Clippers 121-103

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo