Potvrđen transfer godine: 'Spremni smo vratiti naslov'

Los Angeles Lakersi kompletirali su svoj blockbuster-trade kojim su doveli Dwighta Howarda iz Orlando Magica.

10.8.2012.
20:16
VOYO logo

Dakle, trade uključuje LA Lakerse, Orlando Magic, Philadelphiju 76erse i Denver Nuggetse. Lakersi su njime doveli 26-godišnjeg centra Howarda, trostrukog uzastopnog najboljeg obrambenog igrača lige između 2009. i 2011. godine. Također su iz Magica dobili playmakera Chrisa Duhona i krilnog centra Earla Clarka.

Philadelphia 76ersi su dobili Andrewa Bynuma iz Los Angeles Lakersa i Jasona Richardsona iz Orlando Magica, Denver Nuggetsi su iz 76ersa dobili Andrea Iguodalu, a Orlando je iz Denvera dobio Arrona Afflala i Ala Harringtona, te Nikolu Vučevića i Moea Harklessa iz Philadelphije. Pored svega Orlando je dobio prve pickove drafta svih triju momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem svog Facebook profila Howardov je transfer u Lakerse komenirao i Kobe Bryant koji se nalazi s američkom reprezentacijom na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Čini se da je Superman pronašao dom... Lakersi su pronašli igrača koji će, nadam se, nositi klub dugo nakon što mene ne bude. Razgovarao sam s Dwightom Howardom i spremni smo i nabrijani vratiti naslov", napisao je Bryant, najveća zvijezda LA Lakersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo