DRUGI PORAZ ZVJEZDANE MOMČADI OKLAHOME: / Wiggins ludom tricom donio pobjedu Minnesoti, pobjede Brooklyna i New Orelansa

Image
Foto: AFP

Sinoć su na rasporedu u NBA ligi bili tri utakmice, a Oklahoma je pretrpjela već drugi poraz na otvorenju sezone i to u posljednoj sekundi utakmice.

23.10.2017.
8:38
AFP
VOYO logo

U nedjelju u 21 sat prvu su utakmicu odigrali Brooklyn Netsi protiv Atlanta Hawksa i slavili rezultatom 116-104. Netsi su imali nekoliko raspoloženih igrača: Crabbe je zabilježio 20 poena uz pet skokova, Carroll je upisao 17 koševa, a po 16 su postigli LeVert i D'AngeloRussell. Kod gostiju su najbolji bili Europljani, Talijan Belinelli zabio je 19 koševa, a Nijemac Schroder 17 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvjezdana ekipa Oklahoma City upisala je i drugi poraz u trećoj utakmici sezone. Na njihovom terenu bolja je bila Minessota sa 115-113, a tricu odluke zabio je Andrew Wiggins u posljednoj sekundi utakmice. Najbolji igrač domaćina bio je Russell Westbrook sa 31 košem, pet skokova i 10 asistencija. Ovosezonska pojačanja Paul George i Carmelo Anthony dodali su 14, odnosno 23 poena.

Za goste su odličnu utakmicu odigrali Towns i Wiggins. Obojica su ubacila 27 koševa, a Towns je na to dodao i 12 skokova. Svoj doprinos pobjedi dali su i Jeff Teague sa 19 i Jimmy Butler sa 15 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednoj utakmici New Orleans Pelicansi su u Los Angelesu pobijedili Lakerse 119-112. Jordan Clarkson za domaćine je ubacio 24 poena, a po 20 su dodali Caldwell-Pope i Kuzma. Kod gostiju su očekivano najbolju partiju pružili Anthony Davis sa 27 poena i impresivnih 17 skokova i DeMarcus Cousins sa 22 koša i 11 skokova. Ovo je gostima ujedno i prva pobjeda sezone, dok Lakersi sada imaju omjer 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo