DRAMATIČNI TRENUCI: / NBA prvak se bori za život nakon višednevne zabave u bordelu

Image
Foto: AFP, KEVORK DJANSEZIAN

Američki košarkaš Lamar Odom, dvostruki NBA prvak s Los Angeles Lakersima, pronađen je bez svijesti u jednom bordelu u Nevadi. Dio američkih medija tvrdi da se nalazi u kritičnom stanju.

14.10.2015.
10:13
AFP, KEVORK DJANSEZIAN
VOYO logo

Odom je nekoliko dana proveo u bordelu Love Ranch, a zaposlenice su ga u utorak pronašle bez svijesti. Hitna pomoć je 35-godišnjeg košarkaša pokušala prevesti helikopterom u bolnicu u Las Vegasu, ali to nije bilo moguće jer zbog svoje visine (208 centimetara) nije stao u letjelicu. Prevezen je potom u bolnicu ambulantnim kolima, a zasad nema službenih informacija o njegovom stanju. Dio američkih medija tvrdi, međutim, da se košarkaš nalazi u kritičnom stanju i da se bori za život.

Igrao i u Europi

"Lamar se dobro zabavljao i sve je bilo u redu. U utorak su dvije naše zaposlenice išle provjeriti što je s njim i pronašle su ga bez svijesti. Koliko znam, Lamar nije uzimao drogu. Jeo je dobro i djelovao je zdravo", rekao je vlasnik bordela Dennis Hof za CNN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odom je najbolje dane karijere proveo u Lakersima, a igrao je i za Los Angeles Clipperse, Miami Heat, Dallas Maverickse, te kratko za španjolski Laboral. Prošle sezone je bio bez kluba, ali formalno još uvijek nije okončao karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo