Divovska košarkašica bori se za život!

Najviša košarkašica na svijetu i bivša WNBA zvijezda Margo Dydek doživjela je infarkt u svom domu i trenutno se nalazi u stanju inducirane kome. Jedan od razloga je i njezina trudnoća.

20.5.2011.
23:03
VOYO logo

Bivša WNBA zvijezda Margo Dydek pretrpjela je srčani udar i bori se za život. Trenutno se nalazi u induciranoj komi u bolnici u australskom Brisbanea nakon što je u četvrtak u svom domu iznenada imala infarkt.

37-godišnja Poljakinja iz Poznana, koja je karijeru gradila Francuskoj i Španjolskoj prije nego što je 1998. godine otišla u američku WNBA ligu, trenutno je trudna i to dodatno zabrinjava liječnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom karijere Dydek je sa svojim 218 cm nosila titulu najviše aktivne košarkašice na svijetu, a to joj je bila ulaznica za žensku inačicu NBA lige.

Bila je prvi izbor drafta 1998. godine od strane Utah Starzz, a tijekom deset godina provedenih u najjačoj ligi na svijetu igrala je još za San Antonio Silver Stars (bivši Utah Starzz), Connecticut Sun i Los Angeles Sparks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon karijere se skrasila u Australiji gdje je danas trenerica ženske ekipe Northside Wizards koja se natječe u košarkaškoj ligi države Queensland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo