VIDEO: / Kakva šteta! Hrvat zakasnio samo koju desetinku!

Spektakularnu završnicu odigrali su košarkaši Maccabija i Olympiacosa. Pri rezultatu 77:78, Kostas Papanikolaou je promašio prvo, pa namjerno i drugo slobodno bacanje 3.

25.1.2013.
9:34
VOYO logo

Tako su vrijedni bodovi otišli u Pirej. Smith je sa 17 koševa bio prvi strijelac Maccabija. Naš Darko Planinić je u nepunih 10 minuta igre prikupio 7 koševa (3-4 dvice, 1-4 slobodna bacanja) i čak 5 skokova. Grke je predvodio njihov tradicionalno najbolji igrač Vassilis Spanoulis s 24 koša i 4 asistencije. Olympiacos je na omjeru 2-3, a Maccabi 1-4.

Nakon 17 uzastopnih utakmica u svim natjecanjima koje je Caja Laboral dobila pod vodstvom našeg Žana Tabaka, taj niz prekinula je Barcelona gostujućom pobjedom 90:79. Tabak je svojim dolaskom, naslijedivši bivšeg suigrača iz splitske Jugoplastike Duška Ivanovića, preporodio Caju Laboral. Izgubio je uvjerljivo u Kaunasu kod Žalgirisa u debiju, ali je nakon toga njegova momčad upisala 17 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, 10 u španjolskom prvenstvu i sedam u Euroligi. "Barcelona je dominirala utakmicom praktički od početka, pa ne mogu reći da nije zaslužila pobjedu. Nismo bili na visini zadatka u obrani. Ne možemo pobjeđivati na ovoj razini ako primimo 50 koševa u prvom poluvremenu. U zadnjoj četvrtini smo se približili na samo jedan koš zaostatka, ali to nije bilo dovoljno. Moramo shvatiti da se moramo usredotočiti na obranu, ako želimo pobjeđivati na ovoj razini. Moramo odraditi ono što vježbamo na treninzima tijekom tjedna. Nismo, i zbog toga smo izgubili", izjavio je Tabak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo