Agonija mladog talentiranog Hrvata: 'Šokiran sam!'

'Šokiran sam! Nisam ovo očekivao. Što ću? Moram nastaviti raditi, trenirati, fokusirati se na košarku, makar mi neće biti lako. Ovdje je riječ o meni, ne o nekome drugome. Želim samo igrati.

31.10.2012.
15:50
VOYO logo

Podsjetimo, najtalentiraniji hrvatski košarkaš Dario Šarić potpisao je za španjolski Bilbao koji ga je odmah godinu dana poslao na kaljenje u Split. No, FIBA je odlučila kako su Baski njegovom bivšem klubu, KK Zagrebu, dužni 550.000 eura.

Po svemu sudeći cijeli dogovor će propasti jer Bilbao nije financijski sposoban platiti Mravima toliki iznos, a njegov odlazak na Gripe bit će automatski stopiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađen sam. Nadao sam se da će odšteta biti manja. I u KK Split je vladalo takvo uvjerenje. Ne znam što će dalje biti. Očito se sapunica nastavlja. Šokiran sam! Nisam ovo očekivao. Što ću? Moram nastaviti raditi, trenirati, fokusirati se na košarku, makar mi neće biti lako. Ovdje je riječ o meni, ne o nekome drugome. Moji menadžeri se opet imaju uhvatiti posla, do sada su bili odlični", izjavio je za Sportske novosti 18-godišnji Šarić i zavapio:

"Želim samo igrati. To mi je uvijek bila jedina želja, a stalno se nešto komplicira. Ne znam više što bih mislio", izjavio je ogorčeni mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo