Hrvati opet razocarali: 'Nemam rijeci! Igrali smo kao curice'

Ocekivali smo da cemo se potuci od prve minute, a krenuli smo tek u nastavku. Suparnik nam se rano odlijepio jer je bolji od nasih ranijih protivnika.

4.9.2014.
8:42
VOYO logo

Hrvatska je sada u nezavidnoj situaciji, s omjerom 2-2 ulazi u posljednje kolo i utakmicu protiv Portorika. Ocekivala se borba za prvo mjesto u skupini, a sada ce svi biti sretni uspije li se Hrvatska plasirati u nokaut fazu.

"Imali smo tri upozorenja i nadam se da ce nam to vise uci u glavu. Odrasli smo ljudi, valjda cemo biti i pametni, pa da krenemo od pocetka, a ne tek od 25. minute kada se nama pocne igrati. Nadam se da cemo to shvatiti i pokazati protiv Portorika pa onda, tko god nam dode u osmini finala, odigrati kao pravi momci i potuci se svih 40 minuta", kazao je Dario Saric.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jImiAppNFwc

U hrvatskoj igri gotovo nista nije funkcioniralo, prolaznu ocjenu tek mogu dobiti Saric i Bojan Bogdanovic, ali nema vremena plakati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam objasnjenja. Grci su bili tvrdi u obrani i pametniji u napadu. Trebamo se zatvoriti u prostoriju, otvoriti se jedan prema drugom i analizirati sto se dogada", priznao je za Jutarnji list centar Luka Zoric.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo