'Bili smo frustrirani, ali mi smo je**ena momcad i je**ni decki!'

5.9.2014.
19:52
VOYO logo

"U Sevilli smo bili frustrirani svojim igrama, ali u Madrid smo sletjeli s pozitivnim razmisljanjem jer znamo da smo je**na momcad, kao i sto smo je**ni decki", izjavio je Damir Markota za Sportske novosti i objasnio hrabru izjavu na kakve od nasih bas i nismo navikli:

"Kada uspijemo zatomiti vlastita ega i postujemo suparnika mozemo napraviti velike stvari. Igrati protiv svakoga, pa tako i Francuske. Uvjeren sam da je losa strana prvenstva iza nas, u Madridu moze biti samo bolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Z1QYm52v0Lw

Francuska je na ovom prvenstvu oslabljena. Igra bez prve zvijezde Tonyja Parkera i sodlicnog beka i sutera Nanda de Cola. Fizicki su mocna momcad, koja je u skupini pobijedila Srbiju, Iran i Egipat, a izgubila od Spanjolske i Brazila, ali daleko od svoje pune snage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da su razlicita momcad s obzirom da nema Parkera, ali su i dalje najatletskija ekipa nakon Amerikanaca. Kljucevi pobjede leze u zatvaranju njihovih opasnih kontranapadu, sprjecavanju napadackog skoka i oduzimanju laganih koseva. Ako sve to napravimo, ne vidim kako nas mogu pobijediti", porucio je Luka Zoric dan prije utakmice.

Hrvatska i Francuska svoj susret osmine finala igraju u subotu u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo