'Crna' večer u Clevelandu, LeBron i društvo izviždani

29.12.2014.
11:46
VOYO logo

Već sama činjenica da su Pistonsi uspjeli pobijediti Cleveland na gostovanju veliko je iznenađenje. No, senzacionalno je to što je Detroit Cavaliersima nanio drugi najteži poraz ove sezone (103-80).

"Još uvijek nismo dobra momčad, još se tražimo", priznao je LeBron James nakon dvoboja u kojem je za 17 poena trebalo 19 šuteva (5/19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao olakotnu okolnost momčadi Davida Blatta treba uzeti činjenicu da su uz do kraja sezone izgubljenog centra Andersona Varejaa, protiv Detroita bili i bez Kyrieja Irvinga. No, to nije spriječilo domaće navijače da zvižducima isprate svoje miljenike u svlačionicu.

//www.youtube.com/embed/RfDqE-1YlXM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Cleveland je s učinkom 18-12 na petom mjestu Istočne konferencije i ne mora strahovati za mjesto u doigravanju, što se ne može reći za aktualne prvake iz San Antonija koji su s 19 pobjeda i 13 poraza tek na sedmom mjestu Zapadne konferencije. Srećom po Spurse prošle su noći izbjegli još jedan poraz u tijesnoj završnici, kakvih su se njihovi navijači nagledali posljednjih tjedana, u kojima je San Antonio samo jednom slavio u sedam dvoboja.

Iako su bili bez Parkera i Leonarda, Spursi su uspjeli svladati Houston sa 110-106, ponajviše zahvaljujući Dannyju Greenu (24 koša), a leđa su podmetnuli i "starci" Tim Duncan (16 poena, osam skokova) i Manu Ginobili (15 poena, 5 skokova, 4 asistencije).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto je pobjedom u Denveru (116-102) utvrdio vodeću poziciju na Istoku, Portland je lakoćom svladao New York (101-79), a najbolji slovenski košarkaš Goran Dragić (24 poena) i Eric Bledsoe (22 koša) odveli su Phoenix do pobjede nad Lakersima (116-107) u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo