dominacija jamesa i društva / Cleveland nakon Detroita 'pomeo' i Atlantu te prošao u finale Istoka: Oklahoma izjednačila sa Spursima

Cleveland je do pobjede i do 4-0 u seriji došli zahvaljujući Kevinu Loveu koji je zabio 27 koševa, a LeBron James je pogodio šut 39.2 sekundi prije kraja

9.5.2016.
9:11
VOYO logo

Cleveland Cavaliers su sinoć osigurali nastup u finalu Istočne konferencije NBA nakon što su sa 100-99 pobijedili Atlanta Hawkse, dok je Oklahoma City Thunder izjednačila na 2-2 u seriji na četiri pobjede svladavši San Antonio Spurse sa 111-97.

Cleveland je do pobjede i do 4-0 u seriji došli zahvaljujući Kevinu Loveu koji je zabio 27 koševa, a LeBron James je pogodio šut 39.2 sekundi prije kraja. Love je zabio osam trica iz 15 pokušaja, a James i Kyle Irving su utakmicu završili sa 21 pogotkom svaki. James je također upisao devet asistencija, a Irving osam. Najbolji strijelac Hawksa bio je Dennis Schroder koji je zabio 21 koš. Paul Millsap je imao priliku za pobjedonosni koš, no to je bilo nakon zvuka sirene za kraja a ionako lopta nije ušla. Schroder je doveo Hawkse u vodstvo 97-96 minutu i pol prije kraja, onda je na Jamesu napravljena blokada pa je promašio šut. Schroderov sljedeći šut je također blokiran, a James je dobio proliku za šut kojeg je i pogodio za 100-97. Schroder je nakon toga također pogodio 34.4 sekundi prije kraja, a James je promašio tricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City Thunder je u četvrtoj utakmici izjednačio na 2-2 sa San Antonio Spursima nakon što su ih sinoć svladali sa 111-97. Do pobjede ih je predvodio Kevin Durant koji je zabio 41 koš,. Zaostajući četiri koša nakopn tri četvrtine, Thunder je nadigrao Spurse 34-16 u zadnjoj i tako promijenio rezultat. Oklahoma City je imala prednost od četiri koša prije nego je Durant pogodio četiri koša zaredom za vodstvo Thundera od 105-97nešto više od dvije minute prije kraja. Durant je imao 14 pogodaka iz 25 pokušaja iz igre i pogodio je 10 od 13 slobodnih bacanja, Russell Westbrook je dodao 14 koševa, 15 asistencija i sedam skokova, a Steven Adams 16 uz 11 skokova. Tony Parker je bio najbolji u redovima Spursa sa 22 pogotka, Kawhi Leonard je ubacio 21 koš uz šest skokova, LaMarcus Aldridge 20 uz šest skokova. Peta je utakmica na rasporedu u utorak i igra se u San Antoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo