Nevjerojatno! Hrvatski prvak našao novi način za još veću sramotu!

Niti prednost od 24 koša razlike u 23. minuti ogleda protiv Ulma u Draženovom domu, u ogledu 6. kola G skupine Eurocupa, Ciboni nije bila dovoljna za prekid dugog niza poraza na europskoj pozornici.

12.12.2012.
23:00
VOYO logo

Iako je Cibona u 23. minuti ogleda vodila sa 61:37, a na kraju treće četvrtine je imala još uvijek velikih 14 koševa prednosti, nije uspjela napokon pobijediti nekoga u Europi. Ulm je dobio zadnju četvrtinu s 29:10 i ovom pobjedom je izborio daljnji prolaz.

Momčad Choleta, koja je na svom parketu izgubila od Spartaka 76:68, vjerojatno je bila prilično razočarana raspletom u Zagrebu, jer bi s pobjedom Cibone francuski predstavnik prošao u daljnje natjecanje, a ovako je to pošlo za rukom njemačkoj momčadi. Ciboni je ovo bio 23. uzastopni poraz u europskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Zubčić s 21 poenom i Davor Kus s 20 bili su najbolji igrači Cibone. Dario Šarić je u 17 minuta ubacio 4 poena (2-5 dvice, 0-1 trice) uz četiri skoka i dvije asistencije, ali i tri izgubljene lopte. Kod gostiju je najbolji strijelac bio Esterkamp sa 15 koševa.

"Ja sam jedini odgovoran. Svjesno sam napravio neke neobične rotacije razmišljajući previše o sljedećoj utakmici protiv Igokee. No, spokojan sam i ne bojim se da će zbog ovoga dečki psihički pasti jer vidim da su zagriženi za rad i da ih je ponijelo kad su vidjeli što zapravo mogu", kazao je trener Danijel Lutz koji je u jednom trenutku zaradio skandiranje tribina: "Lutz, Lutz, Dani Lutz!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo