Cibona postala kanta za napucavanje!

Nakon velikog europskog uspjeha i plasmana na završni turnir Eurokupa, Cedevita je u gradskom derbiju lakoćom svladala Cibonu. Vukovi mogu biti sretni jer su ovaj put izgubili s manje od 23 razlike.

4.4.2011.
0:17
VOYO logo

Momčad koja je ostvarila najveći uspjeh hrvatske košarke u posljednja dva desetljeća lakoćom je odradila svoju obavezu u 3. kolu A-1 Lige za prvaka. Igrači Ace Petrovića bez problema su u Draženovu domu sredili Cibonu, nanijevši joj poraz od 16 razlike (80:64).

Ni novi trener na klupi Vukova, hrvatski izbornik Josip Vranković, nije mogao promijeniti činjenicu da je nekad slavni zagrebački klub postao 'kanta za napucavanje', no možda može biti zadovoljan porazom od 16 razlike, jer je u prva dva kola Cibona gubila s +23 (Borik, Zadar).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ime u pobjedničkim redovima bio je Marino Baždarić koji je zabio 17 koševa, dok je jedini najraspoloženiji igrač u Ciboninim redovima bio Leon Radošević, koji je skupio 13 poena i osam skokova.

Nakon tri kola Cedevita dijeli prvo mjesto sa Zagrebom s omjerom 3-0, slijede Zadar i Split sa dvije pobjede i porazom, dok Cibona s tri poraza čuči na dnu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo