CIBONA POBIJEDILA SPLIT U POLUFINALU DOIGRAVANJA: / Trener zagrebačke momčadi nije se suzdržavao pri opisu onog što se dogodilo

Image
Foto: PIXSELL

'Čestitam i svojoj ekipi što su pobijedili utakmicu sa dosta lošom igrom'

4.5.2019.
22:13
PIXSELL
VOYO logo

U prvoj utakmici polufinala doigravanja Premijer lige košarkaši Cibone su na domaćem parketu u subotu slavili protiv Splita 89-82 te u seriji koja se igra na tri pobjede stigli do uvodnog vodstva. Prvo je poluvrijeme pripalo gostujućoj momčadi koja je na odmor otišla sa prednošću 50-47, no Cibona je boljom igrom u nastavku ipak obranila domaći parket.

Markota 24+9

Najviše je u cijeloj priči ponudio Damir Markota sa 24 poena i devet uhvaćenih lopti, dok su ga najboje pratili Filip Bundović sa 19 i Marin Rozić sa 13 poena. Kod Splita je Ivan Vrgoč ubacio 17, a Pavle Marčinković 16 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam ove komentare 'zamalo smo pobijedili'. Ogromna je razlika +5 i -2, i Zabok nas je 'zamalo' skinuo, sad Split, tako da se nadam da će se to 'zamalo' nastaviti. Treba znati pobijediti utakmicu. Prvo poluvrijeme loše, drugo poluvrijeme smo ih iskontrolirali što se tiče njihove tranzicije i iskontrolirali smo skok i zbog te dvije stvari smo pobijedili utakmicu. Prvo je bilo očajno, primiti 50 poena doma od ekipe Splita je vrlo loše ali brine broj izgubljenih lopti -18, to je previše."

Loša igra

"Nadam se da će u Splitu koncentracija biti svih 40 minuta, upozoravao sam da energetski igraju dobru košarku pod Antom Grgurevićem, mladi su momci, željni dokazivanja i to su večeras i pokazali. Čestitam i svojoj ekipi što su pobijedili utakmicu sa dosta lošom igrom", jasan je bio trener Cibone Ivan Velić čije riječi prenosi službena stranica kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi susret igrat će se 8. svibnja u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo