CIBONA NAPUSTIO JOŠ JEDAN IGRAČ: / Posrnuli div potvrdio odlazak Slovenca uoči sraza s Juventusom

Image

Posrnuli hrvatski košarkaški klub Cibona ostala je bez još jednog igrača.

11.1.2017.
14:12
VOYO logo

Nakon što je nedavno Ante Žižić napustio redove momčadi Damira Mulaomerovića sada je to napravio i Slovenac Žan Mark Šiško.

"Poslije sezone i pol provedene u klubu mladi slovenski reprezentativac Žan Mark Šiško i KK Cibona sporazumno su raskinuli ugovor. Igrač je klubu platio odštetu za odlazak, a svoju košarkašku karijeru nastavit će u Iliriji, klubu iz druge slovenske lige. Zahvaljujemo se Šišku na dosadašnjoj suradnji i želimo mu puno sreće u daljnjoj sportskoj karijeri", priopćila je Cibona na službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način nastavilo se teško razbolje za Cibonu, koju je osim Žižića i Šiška nedavno napustio i Aco Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona, inače, u srijedu navečer od 18:30 igra utakmicu 12. kola Lige prvaka. Pod toranj stiže Juventus.

"Radi se o jednoj od najboljih ekipi u skupini. Igraju jako čvrsto, modernu košarku, litvanska škola košarke. Ne možemo reći da smo favoriti pogotovo ne s ovakvim rasporedom utakmica kakav imamo. To što smo imali utakmicu dan prije nam sigurno ne ide u prilog. Probat ćemo odigrati što bolje i u što jačem sastavu. S obzirom da je pola ekipe bilo girpozno upitno je s kojim sastavom ćemo nastupiti. Juventus je ekipa za veliki respekt, ali probat ćemo se posložiti i odigrati najbolje što možemo", poručio je Mulaomerović uoči susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo