Gostovanje u Rusiji / Cedevita bez trenera po nadu u ostanak u Europi

Image

Košarkaši hrvatskog prvaka u srijedu od 18 sati igraju utakmicu drugog kola drugog kruga Eurokupa kod Zenita

9.1.2019.
8:39
VOYO logo

Misli li ostati s realnim izgledima da ove godine nešto napravi u Topu 16 Eurokupa, a to je plasman među prve dvije ekipe skupine i četvrtfinale, Cedevita će nakon startnog domaćeg poraza od Andorre u srijedu imperativno morati pobijediti u St. Peterburgu na gostovanju kod Zenita.

Znajući da i sljedeća utakmica vodi hrvatskog prvaka u Rusiju i to kod još jačeg Uniksa koji je u prvom kolu s pola koša dobio Zenit, svaki drugi ishod pretvorio bi Cedevitine europske nade u odrađivanje posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posao će joj, međutim, biti izazovniji jer na put preko Munchena (Uprava preko Amsterdama) krenula je bez prvog trenera Slavena Rimca (lakša upala pluća), pa će utakmicu odraditi Rimčev asistent Teo Čizmić.

"Bit će to teško gostovanje. No, svaku utakmicu hoćeš dobiti, a kako ćemo izaći na kraju, ćemo tek vidjeti. Imamo nekih zdravstvenih problema, no tko će biti tu, dat će 100 %", najavio je Čizmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlo Žganec i Marko Banić i dalje su na listi ozlijeđenih, stoga će pod Cedevitinim košem opet biti prostor za protivnika. I za očekivati je da to Zenit više koristi nego što je Mega.

"Protiv Mege smo i sa svim problemima bili dobri veći dio utakmice iako smo imali četvoricu bolesnih. Rusi su jaki. Imaju kvalitetu, a još ćemo izgubiti i cijeli dan na put tamo i nazad, no to je sve normalno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo