OVO NE SMIJETE PROPUSTITI / Boysi dolaze podržati novog trenera Dinama

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Debi Vladimira Anzulovića na klupi KK Dinamo Zagreb

24.3.2023.
20:29
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Mislite da u subotu u gradu Zagrebu nema ništa na repertoaru od sportskih događaja, te da je večer rezervirana samo za hrvatsku nogometnu reprezentaciju? Varate se.

Image
MISLE OZBILJNO /

Kakva 'bomba': Dinamo predstavio poznatog trenera i jako igračko pojačanje: 'Nadam se da će klub nastaviti rasti i uz moju pomoć'

Image
MISLE OZBILJNO /

Kakva 'bomba': Dinamo predstavio poznatog trenera i jako igračko pojačanje: 'Nadam se da će klub nastaviti rasti i uz moju pomoć'

Dinamo dočekuje Zabok

Dobar uvod u prvu kvalifikacijsku utakmicu Vatrenih protiv Walesa na Poljudu (20.45) je i košarkaški sraz KK Dinamo Zagreb u Draženovu domu od 18.00 protiv Zaboka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to debi novog trenera Vladimira Anzulovića na klupi Dinama. Ovaj 45-godišnji rođeni Zagrepčanin koji je tek sad dobio priliku voditi prvi klub iz rodnog grada. Time je ostvario svoj san, ali naravno da Anzulović tu ne misli stati, nego su ambicije kud i kamo veće. Želi sa Dinamo napraviti nešto značajno, veliko...

Bad Blue Boysi su najavili svoj dolazak kako bi podržali novog trenera svoje košarkaške ekipe, kojoj su od osnivanja pa do danas uvijek bili vjetar u leđa, šesti igrač momčadi. Dobra stvar za dinamovce je i povratak aduta Martina Klepe u roster.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Falio je Martin Klepo momčadi Dinama u važnim utakmicama regularnog dijela Premijer lige. Dvadesettrogodišnji branič još uvijek se nakon ozljede vraća u formu.

Klepo se vraća nakon ozljede u momčad Dinama

“Vraćam se iz te ozljede i sve bolje se osjećam”, kratko će inače riječiti Drnišanin svjestan situacije u prvoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Turbulentno je razdoblje iza nas, imamo taj niz poraza, a sad je došla promjena trenera. Nadam se da ćemo od subote pokazati nove stvari i upisati pobjedu koja će nam pomoći da dignemo samopouzdanje i vratimo se u dobar ritam”, dodao je Martin Klepo koji je s Vladimirom Anzulovićem kao trenerom imao prilike surađivati ranije, u Šibenci.

“Radili smo tamo jednu sezonu. On je ozbiljan trener i dovest će nove postulate u momčad. Tek je stigao, upoznajemo se s novim principima rada. Nadam se da ćemo i što prije pohvatati, ali i što je najvažnije, početi opet pobjeđivati”, rekao je Klepo, čije riječi prenosi web izdanje KK Dinamo Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo želi osvetu

O novom suigraču iz SAD-a Romelu Burrellu kazao je da mu želi prije svega, kao i svima u momčadi, puno zdravlja i da se što prije uigraju. Jer, trebat će dinamovci pokazati puno bolju igru protiv Zaboka.

“Jako smo dobro upoznati s njima. Poraz od njih prije dva tjedna nam je bio zbilja hladan tuš. Mislim da nema veće motivacije za subotu od same činjenice da su nas tada dobili s 20 koševa razlike. Siguran sam da će to biti jedna druga priča u subotu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ovaj puta Dinamo će igrati bez kapetana i najboljeg igrača Hrvoja Garafolića, ali to ne smije biti, napominje Klepo, nikome izgovor.

Ulaznice će se moći kupiti od 17.00 na blagajni dvorane

Gara fali kao čovjek, i kao lider i kao košarkaš. I to puno. Ali, ima nas dosta i moramo ga svi nadoknaditi”, na kraju će Klepo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako će se ulaznice za utakmicu protiv KK Zaboka moći kupiti od 17 sati na dan utakmice na blagajni dvorane, a Klepo i svi ostali u momčadi pozivaju sve navijače da im pruže podršku u važnoj utakmici.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo