BOOGIE ISKORISTIO VEČER ZA UNIŠTAVANJE 'SVOJIH': / Nekoć su ga obožavali, a Cousins ih je monstruoznim učinkom podsjetio i zašto

Image
Foto: AFP
27.10.2017.
8:26
AFP
VOYO logo

Raspored u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta u noći na petak ponudio je pet utakmica, a najneizvjesnija je igrana u Portlandu gdje su domaći Blazersi poraženi tricom Blakea Griffina na isteku vremena. Očekivano je Griffin, najveća zvijezda sastava iz Los Angelesa, bio najveća prijetnja za obruč domaće momčadi tijekom cijele utakmice, no potez večeri svakako mu je šut sa istekom vremena kojim je postavio konačnih 104-103.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubacio je Griffin 16 od svojih 25 minuta u posljednjoj četvrtini utakmice koja je u svoje zadnje dvije minute imala šest promjena momčadi u vodstvu. Imao je i osam uhvaćenih lopti i pet asistencija. Damian Lillard (25 poena, šest asistencija) i C.J. McCollum (23 koša, pet skokova) bili su najbolji pojedinci momčadi koja je upisala drugi poraz u petoj utakmici sezone.

Chicago Bullsi konačno su osjetili slast pobjede i to u svom United Centru u kojem su dočekali sastav Atlanta Hawksa. Lauri Markkanen, finski rookie Bullsa, istaknuo se s double-doubleom u koji je ugradio 14 poena i dvanaest skokova, jednako kvalitetan bio je i David Nwaba čijih je 15 koševa i jedanaest uhvaćenih lopti bila velika pomoć s klupe, a dvoznamenkast je u dvije rubrike bio i Justin Holiday s 13 poena i deset skokova. Kod u potpunosti nadskakanih Hawksa (40-62) najbolji je bio Marco Belinelli s 23 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učinak večeri svakako je bio onaj DeMarcusa Cousinsa koji se namjerio na ekipu u kojoj je igrao od 2010. do ove godine u pobjedi svojih New Orleans Pelicansa na gostovanju u Sacramentu kod Kingsa. U dvorani u kojoj je dominirao pred publikom koja je nekoć bila njegova, Cousins je, na njihovu žalost, dominirao i sada. Ubacio je čak 41 poen uz 23 skoka i šest asistencija u 114-106 pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Chicago Bulls - Atlanta Hawks 91-86

Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks 96-91

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucks - Boston Celtics 89-96

Portland Trail Blazers - LA Clippers 103-104

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sacramento Kings - New Orleans Pelicans 106-114

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo