BOMBASTIČNA ZAMJENA NA KRAJU NBA PRJELAZNOG ROKA: / Miami doveo velika pojačanja, Orlando potpuno razmontirao momčad

Image
Foto: AFP

Klub je promijenio i srpski košarkaš Nemanja Bjelica, koji je novi igrač Miami Heata, a u zamjenu za Bjelicu u Sacramento Kingse dolaze Moe Harkless i Chris Silva

25.3.2021.
22:07
AFP
VOYO logo

Četvrtak je donio velike zamjene igrača u NBA ligi, a pravi "remont" momčadi je napravio Orlando Magic. Orlando se riješio tri svoja ključna igrača - All-Star centra Crnogorca Nikolu Vučevića, francuskog braniča Evana Fourniera i krilnog igrača Aarona Gordona, koji su postizali više od polovice poena momčadi.

Tako su Vučević i krilo Al-Farouq Aminu poslani u Chicago Bullse u zamjenu za krilo Otta Portera, centra Wendella Cartera Jr. i prvi izbor drafta 2021 i 2023. Fournier je otišao u Boston Celticse za dva druga izbora na draftu, a Gordon i Gary su otišli put Denver Nuggetsa za Garyja Harrisa i R.J. Hamptona, te prvi izbor drafta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oladipo u Miamiju

Pravu bombu na kraju roka za zamjene objavili su i u drugom gradu na Floridi. Miami Heat doveo je Victora Oladipa, a za njega su dali Houstonu Kellyja Olynyka i Averyja Bradleya te su zamijenili izbore na draftu 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je promijenio i srpski košarkaš Nemanja Bjelica, koji je novi igrač Miami Heata, a u zamjenu za Bjelicu u Sacramento Kingse dolaze Moe Harkless i Chris Silva. U dosadašnjoj NBA karijeri, Bjelica je igrao za Minesota Timberwolvese od 2015. do 2018. godine, a u glavni grad Kalifornije je došao prije tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo