NBA / Bojan Bogdanović vodio Indianu do 46. pobjede u sezoni, Bender bolji od Žižića

Image
Foto: AP Images

19 poena kod Pacersa dodao je Thaddeus Young (devet skokova, pet asistencija) dok je 18 poena i 12 skokova dodao Domantas Sabonis

2.4.2019.
8:00
AP Images
VOYO logo

Detoit Pistonsi nisu uspjeli doći do pobjede u Indianapolisu i još uvijek nisu osigurali doigravanje. Pacersi su neutralizirali dobar start Pistonsa, preuzeli kontrolu nad susretom već do kraja prvog poluvremena i do kraja susreta su je održali.

Tek u nekoliko navrata u trećoj dionici Pistonsi su preuzeli nakratko vodstvo, ali Indiana se vrlo brzo vraćala u prednost. Pacersi su napadali Detroit tamo gdje je najjači, preko Andrea Drummonda i bili su čak i uspješni. Myles Turner i Domantas Sabonis odrađivali su prilično dobar posao u reketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niz Bojana Bogdanovića od četiri uzastopne utakmice s 22 poena ili više je prekinut, ali svejedno je odigrao dobru utakmicu. Za 37 minuta ubacio je 19 poena (6/13 za dva, 1/3 za tri, 4/4 slobodna) uz sedam skokova, šest asistencija i tri osvojene lopte.

Vrlo dobru utakmicu odigrali su Ante Žižić na jednoj i Dragan Bender na drugoj strani u pobjedu Phoenix Sunsa protiv Cleveland Cavaliersa 122:113. Žižić je u maloj minutaži bio jedan od najboljih u redovima Cavsa dok je Bender ostvario double-double učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitejte više na Sportnetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo