BOJAN BOGDANOVIĆ ODIGRAO JEDNU OD NAJBOLJIH UTAKMICE SEZONE: / Nezaustavljivi Hrvat briljirao u Clevelandu

Image
Foto: Screenshot

Utah Jazz došao do treće uzastopne pobjede

13.1.2021.
8:26
Screenshot
VOYO logo

Utah Jazz najboljeg hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića jutros je u Clevelandu po hrvatskom vremenu protiv domaćih Cavaliersa došao i do svoje treće uzastopne pobjede, a ovo je bila 6 gostujuća utakmica za njih. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo u dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babo bio u petorci i odigrao 28 minuta

Nakon slavlja protiv momčadi Bucksa i Pistonsa, društvo iz Salt Lake Cityja uzelo je pobjedu nad ozlijedama prorijeđenim Cavsima (Andre Drummond, Collin Sexton, Kevin Love i Darius Garland nisu igrali) rezultatom 117:87. Babo je utakmicu započeo u petorci i na kraju bio treći strijelac ekipe. Za 28 minuta igre postigao je 20 poena, 3 asistencije i 2 skoka. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo u utakmici...

Iz igre je gađao 6-10, za tricu 4-6, slobodna bacanja 4-4. Inače, bila je ovo druga utakmice ove sezone u kojoj je zabio najmanje 20 poena, ukupno peta u kojoj je imao dvoznamenkasti učinak u poenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj sezoni zaigrao u 11 dosadašnjih dvoboja i u njih 6 zabio manje od deset poena

Također, ukupno je Bogdanović u ovoj sezoni zaigrao u 11 dosadašnjih dvoboja i u njih 6 zabio je manje od deset poena. Ukupno je dosad postigao 21 tricu iz 65 pokušaja, što je 32.3 %. Odigrao je 306 minuta i ukupno postigao 121 poen dosad. Trenutno je, stoga, na prosjeku od 12.1 poena, 3.8 skokova i 1.5 asistencija po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanovićeva forma još je toplo-hladno. Hrvatski šuter još se treba ustabiliti u tom segmentu, pa mu onda ni brojke neće oscilirati, kao i nastupi.

Donovan Mitchell išao do 27

Od ostalih košarkaša, za spomenuti kako je najviše u pobjedi Utaha pokazao nominalno prva zvijezda momčadi Donovan Mitchell sa 27 poena. Jordan Clarkson dodao je 21 uz 8 skokova i 4 dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedi Osman je za Cleveland postigao 17 poena i bio je najefikasniji u svojoj momčadi. Hrvatski centar Luka Šamanić nije ulazio u igru u pobjedi svojih San Antonio Spursa u Oklahoma Cityju 112:102. Do slavlja je Spurse predvodio Lonnie Walker IV sa 24 koša.

Keldon Johnson je ubacio 18 koševa za Spurse, a Patty Mills 17. LaMarcus Aldridge je dodao 13 koševa, deset skokova i šest asistencija. Shai Gilgeous-Alexander je predvodio Thunder sa 20 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

76ers su prekinuli niz od tri poraza

Philadelphia 76ers su prekinuli niz od tri poraza nakon što su sinoć poslije produžetaka sa 137:134 svladali Miami Heat, a Joel Embiid je za pobjedu svoje momčadi zabio 45 koševa, od čega 35 u drugom poluvremenu.

Embiid je gađao i 13 od 13 s linije slobodnih bacanja, uključujući dva 8.9 sekunde prije kraja produžetka, a ukupnom učInku je dodao i 16 skokova, pet ukradenih lopti i četiri asistencije. Danny Green je izjednačio rekord momčadi, zabivši devet trica, a utakmicu je završio sa 29 koševa i deset skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyler Herro je bio najbolji strijelac Heata sa 34 koša, Duncan Robinson je dodao 26, a Gabe Vincent 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umalo triple-double Duranta

Brooklyn Nets su sa 122:116 nadigrali Denver Nuggetse najviše zahvaljujući Kevinu Durantu koji je za pobjedu svoje momčadi kod kuće upisao 34 koša, 13 asistencija i devet skokova. Brooklyn je u utakmici zaostajao čak 18 koševa, ali je nešto manje od dvije minute prije kraja došao na 113:113 i na kraju preokrenuo rezultat u svoju korist. Caris LeVert je dodao 20 koševa za Brooklyn, a Bruce Brown 16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Denver je sjajni srpski košarkaš Nikola Jokić ubacio 23 koša, uz 11 asistencija, osam skokova i sedam ukradenih lopti. Will Barton je zabio šest trica za ukupni učinak od 22 koša za Denver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Lakers su u gostima sa 117:100 svladali Houston Rocketse, a najbolji košarkaš svijeta LeBron James zabio je 26 koševa, od čega 22 u prvom poluvremenu. Jamesa su slijedili Anthony Davis sa 19 koševa, deset skokova i pet blokova.

Harden zabio samo 16

Kod Houstona Christian Wood je ubacio 18 koševa uz osam skokova, dok je James Harden dodao 16 koševa, sedam skokova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Pacersi su u San Franciscu pobijedili domaće Golden State Warriorse sa 104:95. Myles Turner je sa 22 koša predvodio pet igrača Pacersa s dvoznamenkastim učinkom, a slijedili su ga Arvidas Sabonis sa 18 ubačaja, Aaron Holiday sa 16, Malcolm Brogdon sa 13 i Edmond Sumner sa 12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrew Wiggins je bio najbolji kod Golden Statea sa 22 ubačaja, dok je Stephen Curry dodao 20, a Kelly Oubre Jr. 17.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo