nba liga / Bogdanović solidan u novoj pobjedi Wizardsa, Celticsi nadigrali Warriorse u Oaklandu

Image
Foto: AP

Bogat program noćas u NBA ligi, a od hrvatskih košarkaša u akciji su bili Bojan Bogdanović i Mario Hezonja. U susretu večeri Golden State Warriorsi poraženi su na svom parket od Boston Celticsa...

9.3.2017.
10:00
AP
VOYO logo

Nakon onih sjajnih šuterskih večeri, morala je doći i ona u kojoj baš i ne ulazi sve, međutim Bojan Bogdanović korektno je odradio i utakmicu u Coloradu. Wizardsi su stigli do nove pobjede, slavili su kod Denvera sa 123:113, a da ovaj put nije trebala fantastična večer hrvatskog reprezentativca, piše Sportnet.

Tijekom susreta Wizardsi su stvorili visoku prednost, vodili su u drugom dijelu i s 24 poena razlike tako da se domaćin nije uspio potpuno vratiti u utakmicu iako je zaprijetio kada je došao na jednoznamenkasti zaostatak u završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je imao najveću minutažu od igrača s klupe, dobio je 22 minute te je za to vrijeme šutirao za dva poena 4/8, a za tricu 0/2 uz pogođena oba slobodna bacanja. Tome je dodao i dva skoka, asistenciju i osvojenu loptu.

Za pad u završnici zaslužan je i umor zbog gostujućih back to back utakmica, a John Wall to ne uzima kao razlog već smatra da je opuštanje u obrani vratilo Nuggetse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što smo stvorili visoku razliku, u obrani više nismo igrali onako čvrsto kao prije nego smo je stvorili. Moramo to promijeniti jer u doigravanju nas čekaju vrlo dobre momčadi koje ne želite vratiti u život."

Wall je susret završio s 30 poena i deset asistencija, Bradley Beal dodao je 23 poena i pet asistencija, Otto Porter 22 poena, a Marcin Gortat 11 poena i 15 skokova. Nuggetsi su igrali bez Nikole Jokića, Danila Gallinarija i Derricka Favorsa te su krenuli s čak 27. različitom petorkom što je najviše u ligi. Predvodili su ih Gary Harris s 26 poena, Wilson Chandler s 21 poenom te Mason Plumlee s 19 poena, deset skokova i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvještaje s ostalih utakmica pročitajte na Sportnetovim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo