BOGDANOVIĆ BRILJANTNOM PREDSTAVOM SRUŠIO LAKERSE BEZ LEBRONA: / Portland iznenadio prvake, Harden se vratio u MVP formu

Image
Foto: AFP

Portland iznenadio Golden State, Harden se vratio u MVP formu

28.12.2018.
8:12
AFP
VOYO logo

Houston Rocketsi su glatko pobijedili Boston, a sve zahvaljujući još jednoj sjajnoj partiji Hardena koji je osmu utakmicu zaredom ubacio 30 ili više poena, a šestu više od 35 što je posljednji put uspjelo Carmelu Anthonyju prije pet godina. Sjajan u redovima pobjedničke momčadi bio je Clint Capela s 24 poena i 18 skokova.

Los Angeles Lakersi odigrali su prvu utakmicu ove sezone bez LeBrona Jamesa koji je ozlijedio preponu u pobjedi nad Golden State Warriorsima prije dva dana. James je propustio prvu utakmicu nakon 156 uzastopnih nastupa. Sve do zadnjih trenutaka činilo se da će Lakersi slaviti u ovom dvoboju, a onda se ukazao Bogdan Bogdanović. Bogdanović je preuzeo odgovornost, učinio kratak step back na trici i sjajno pogodio za veliko slavlje u Golden One Centru. Srpski igrač završio je s 23 poena i odnio neslužbenu titulu čovjeka odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubac slabiji nego inače

Ivica Zubac odigrao je nešto skromniju partiju u odnosu na prethodne tri u kojima je prosječno ubacivao 17.7 poena. Ovoga puta, 21-godišnji hrvatski centar, koji se ponovno našao u startnoj petorci, upisao je šest poena (3-8), pet skokova, po jednu blokadu i izgubljenu loptu.

Portland Trail Blazersi nakon produžetaka stigli su do iznenađujuće pobjede u Oaklandu protiv Golden State Warriorsi koji su poraženi drugi put unutar tri dana pred svojim navijačima. Damian Lillard, najbolji igrač Blazersa pred kraj regularnog vremena promašio je bacanje za pobjedu, ali u produžetku je bio precizniji. Pogodio je tricu 6.3 sekunde prije posljednjeg zvuka sirene, dok je Durant promašio šut za pobjedu Warriorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia je bez većih problema odradila gostovanje u Salt Lake Cityju, JJ Redick je ubacio 24 poena, Joel Embiid upisao je 23 poena i 15 skokova, dok je Ben Simmons zabilježio triple-doubleučinak s 14 poena, 14 skokova i 12 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo