BIZARNOST IZ SRBIJE / Gađali trenera životinjskim bubrezima!

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić potvrdio je kako je klupski trener Duško Vujošević doživio veliku neugodnost u Podgorici tijekom nedavne utakmice ABA lige protiv Budućnosti.

25.3.2015.
10:44
VOYO logo

Naime, navijači su Vujoševića na parketu dvorane Morača gađali ni više ni manje nego sa životinjskim bubrezima, dok su igrače verbalno žestoko vrijeđali.

"To nisam vidio niti u onim najcrnjim filmovima. Ne može mi doći do mozga da bi nekome moglo pasti na pamet to napraviti. Ne znam koja je životinja stradala za takve potrebe, nisam stručnjak za biologiju", prenose Večernje Novosti Todorićeve riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se na teren ubaci desetak bubrega, kao što se desilo u nedjelju uvečer u podgoričkoj Morači, stvarno prevazilazi sve granice morbidnosti, pa i one sa svinjskim papcima na nedavnom meču Zvezde i Galatasaraya", dodao je Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Budućnost je spomenuti ogled protiv velikog konkurenta Partizana u 26. kolu ABA lige dobila sa 85:79. Na ljestvici klub iz Podgorice drži drugo mjesto s omjerom pobjeda i poraza 19-7, ispred Cedevite i Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo