Bivši izbornik Hrvatske postaje trener Reala!?

Prije 15 godina madridski Real posljednji je put sudjelovao na Final Fouru i ostao bez medalje, baš kao i u nedjelju.

9.5.2011.
10:27
VOYO logo

Klub hrvatskog košarkaša Ante Tomića je u Barceloni bio jedina domaća momčad u završnici Eurolige.

Nadali su se Španjolci da će na svom terenu osvojiti deveti naslov, no na kraju su iz Katalonije otišli praznih ruku jer ih je u susretu za treće mjesto pobijedio Montepaschi 80:62.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo favoriti, premlada smo momčad!", izjavio je hrvatski centar prije nekoliko dana i pogodio.

Tomić je u utakmici za treće mjesto u Europi imao učinak od osam koševa, sedam skokova i četiri asistencije, ali je i četiri puta izgubio loptu. Jedini Realov dvoznamenkasti igrač bio je Sergio Lull (23 koša). Prvo ime talijanske momčadi bio je Krzystof Lavrinovič sa 17 koševa, a Bo McCalebb je, bez promašaja, dodao 10 koševa za 15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realovu treneru Emanuelu Molini tako se počeo tresti stolac, a španjolski mediji tvrde da bi ga mogao naslijediti hrvatski košarkaški stručnjak Neven Spahija!

Final Four će se dogodine igrati u Istanbulu, u Areni Sinana Erdema lani otvorenoj za potrebe SP-a, koja prima 16 tisuća ljudi. Inače, za MVP-a Eurolige izabran je razigravač Panathinaikosa Dimitris Diamantidis, a uz to je i najbolji dodavač te prvi strijelac četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno, našao je mjesto i u prvoj petorki natjecanja, zajedno s Barçinim igračem J. C. Navarrom, krilom Caja Laborala F. S. Emeteriom, centrom Maccabija Shortsanidisom te centrom Panathinaikosa Batistom.

Vezani članak:

arti-201105080057006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo