BILI SU I OSTALI BRAĆA: / Rađa zapalio regiju, njegov najnoviji post bacio fanove u trans: 'Iz Yuga 45 do ovog'

Image
Foto: Pixsell

Dvojac je ostao u bliskim odnosima i nakon nesretnih događaja s početka 90-ih

8.9.2019.
14:48
Pixsell
VOYO logo

Srpska košarkaška legenda VladeDivac ovog vikenda postao je član Kuće slavnih. Na svečanoj ceremoniji u Springfieldu bio je i legendarni hrvatski košarkaš DinoRađa. On je dan nakon toga s fanovima na Instagramu podijelio njihovu zajedničku fotografiju i stavio status koji je oduševio sve u regiji.

"Iz Yuga 45 do ovog. Zašto stalno spominjen Yugo 45. Jer smo jedan put s njegovin vozili na pripreme reprezentacije 300 km bez pakni. Kako smo kočili neman pojma", napisao je Rađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Divac je, inače, održao dosta emotivan govor u kojem se prisjetio starih dana i nekadašnjih suigrača.

Emotivan govor

"Hvala mojim trenerima iz Jugoslavije. To su Nikola Opačić, Kime Bogojević, Dule Vujošević, Krešo Ćosić, (Svetislav) 'Kari' Pešić, Duda Ivković. Hvala mojim suigračima s kojima sam igrao u Europi, neki od njih su tu sada - Dino Rađa, Dobraš, Nikola Lončar...", rekao je Divac i zastao, a onda se sjetio raspada Jugoslavije i ovim riječima izazvao aplauz cijele dvorane:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako su nas politika, rat i mržnja pokušali rastaviti, nisu uspjeli u tome. Nisu znali da je naša ljubav jednih prema drugima jača od te mržnje koju su nam probali ugraditi. Ljudi Balkana su kao jedna disfunkcionalna obitelj. Možemo se tuči i svađati, ali na kraju krajeva - mi jesmo obitelj", poručio je Divac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo