BILA JE TO VEČER PREPUNA EMOCIJA: / 'Naježio sam se i plakao dok sam pjevao himnu'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

I Amerika je dala podršku nastradalim građanima Pariza u zastrašujućim terorističkim napadima koji su u petak na večer pogodili glavni francuski grad.

16.11.2015.
10:28
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Bila je to večer prepuna emocija, sjećanja, podrške i razumijevanja za sve žrtve terorističkog napada u Parizu i njihovih obitelji koji tuguju. No, posebno je teško bilo dvojici francuskih košarkaša koji su se našli na parketu spomenute slavne dvorane, Alexisa Ajinça iz New Orleansa i Kevin Séraphina iz Knicksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madison Square Garden kroz svoju bogatu i dugu povijest svjedočio je mnogim emotivnim trenucima, ali ovo je zaista bilo nešto posebno. U trencima kada čitav svijet daje podršku žrtvama terorističkih napada, slavna dvorana poklonila se crnom petku trinaestom koji će zauvijek ostati zapisan u crnu francusku i europsku povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emotivni Séraphin

"Naježio sam se. Iskreno, plakao sam dok sam pjevao himnu. Kako su sve snimale kamere, pazio sam da ne briznem skroz u plač. Mene obično ne ponese himna dok je slušam prije utakmica Francuske, ali sad me je zaista ponijelo" rekao je emotivni Séraphin .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije početka utakmice, tijekom intoniranja francuske himne, čitav teren bio je u znaku francuske zastave i simbola Pariza, Eiffelovog tornja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, velik je broj onih u NBA ligi koji su odali počast žrtvama napada, svatko na svoj način. Pa su tako neki na tenisicama imali francusku zastavu, doks u drugi na majicama imali poruke podrške Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo