PARTIZAN PREJAK: / Ovaj poraz Cedevite mogao bi biti jako skup

Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO

Košarkaši Cedevite u susretu su pretposljednjeg, 25. kola regionalne ABA lige izgubili na gostovanju kod Partizana u Beogradu sa 61-82 (24-29, 10-19, 12-16, 15-18).

29.2.2016.
21:53
AFP, JORGE GUERRERO
VOYO logo

Ovim porazom Cedevita je najvjerojatnije izgubila prednost domaćeg terena u polufinalnu doigravanja protiv branitelja naslova Crvene zvezde. Kolo prije kraja treća Cedevita ima omjer pobjeda i poraza 18-7, dok je Crvena zvezda, koja je ranije u ponedjeljak u Zagrebu svladala Cibonu sa 94-83, druga sa 19-6. Kako je Cedevita bolja od Crvene zvezde u međusobnim susretima, još uvijek postoje teoretski izgledi da hrvatski prvak završi ligaški dio na drugom mjestu. No, za to mu uz pobjedu protiv MZT-a u zagrebu treba i poraz Crvene zvezde protiv Krke u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilan najefikasniji

Cedevita je obrambeno loše krenula u utakmicu, već u prvih sedam minuta je primila 21 koš, te se iz početnog zaostatka nije uspjela vratiti do kraja dvoboja. Vrlo loš šut i veliki broj izgubljenih lopti odveli su igrače Veljka Mršića u još jedan uvjerljiv poraz, četiri dana nakon -24 protiv Lokomotiva Kubana u Krasnodaru.

Kod slabe Cedevite najefikasniji je bio Miro Bilan sa 13 koševa, dok je Kevin Andrew Jones ubacio 21 za Partizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo