Double-double / Bender opet iskoristio priliku, Šarić je još čeka

Image
Foto: AP Images

Dragan Bender drugu je utakmicu zaredom dobio šansu i uzvratio dobrom utakmicom

23.1.2019.
8:25
AP Images
VOYO logo

DeAndre Ayton i Richaun Homles još jednom nisu bili u kadru za utakmicu, pa Igor Kokoškov nije imao izbora nego drugi put u tri dana krenuti s Draganom Benderom u petorci - na centru.

I kao u ponedjeljak, hrvatski reprezentativac opet mu je uzvratio povjerenje protiv istog protivnika. Međutim, ovaj put Sunsi su bili daleko od prilike protiv Darija Šarića i društva koji su lakoćom prošli kroz Arizonu bez obzira što je Josh Jackson s 27 poena imao učinak sezone, ali i Minnesotin rookie Josh Okogie učinak karijere s 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je imati rookieja poput njega", pohvalio je Nigerijca Karl-Anthony Towns koji je s 25 poena i 18 skokova bio prvo ime gostiju.

Bender je za točno pola sata na parketu ostvario drugi uzastopni double-double s 13 poena i deset skokova, pa mu je na tome mogao još jednom čestitati Šarić koji i dalje čeka na pravu minutažu i pravu utakmicu jer ovih 17 minuta i pet poena to - nisu bili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju dva velika dua slavili su Russell Westbrook i Paul George, koji su, kao i Lillard i McCollum, iskombinirali 65 poena, ali imali su više "pomoćnog osoblja", a još je Westbrook stigao i do triple-doublea. Dallas je s 54 poena trija Barnes-Dončić-Smith svladao Clipperse, a Toronto nije trebao ničiju veliku utakmicu da bi riješio Sacramento.

NBA, 22. siječnja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas-LA Clippers 106:98
Phoenix-Minnesota 91:118
Toronto-Sacramento 120:105
Oklahoma City-Sacramento 123:114

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo