BENDER FANTASTIČNOM ASISTENCIJOM DONIO POBJEDU SUNSIMA: / Sve je bilo spremno za produžetke, a onda je Hrvat izvukao asa iz rukava

Image
Foto: Screenshot

NBA liga sinoć nam je donijela nova uzbuđenja i nastupe hrvatskih košarkaša

27.12.2017.
8:21
Screenshot
VOYO logo

Jedini Hrvat koji je sinoć slavio bio je Dragan Bender čiji su Phoenix Sunsi slavili na svom terenu slavili protiv Memhpis Grizzliesa sa 99-97. I to na kakav način! Rezultat je 97-97, a sat nije pokazivao mnogo vremena - 0.06 sekundi do kraja. Lopta je bila za Sunse i trebao ju je netko ubaciti iz auta u igru, a tu je odgovornost na sebe preuzeo Dragan Bender. I odradio je to savršeno - bacio je loptu prema košu Pistonsa, u idealnom luku da dođe do njegovog suigrača Chandlera, a da ju njegov čuvar ne presječe. Chandler nakon toga nije imao težak posao te je snažno zakucao za pobjedu Sunsa iako su svi već vidjeli utakmicu u produžetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devin Booker bio je najbolji igrač Sunsa sa 32 koša, a TJ Warren dodao je 17. Dragan Bender u igri je proveo 18 minuta te je zabio tri koša uz četiri skoka. Grizzliese je s 25 koševa do pobjede predvodio Evans, dok je Marc Gasol dodao 18 uz šest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando Magic Marija Hezonje poražen je sa 107-89 u gostima kod Miami Heata, a naš je igrač odigrao vrlo dobru utakmicu i zabio 14 koševa uz pet skokova i jednu asistenciju. Prvo ime poraženog Orlanda bio je Payton s 19 koševa, dok su Miami do uvjerljive pobjede vodili Josh Richardson s 20 i Wayne Ellington s 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A još uvijek ujerljiviji poraz upisali su Bogdanovićevi Indiana Pacersi koji su kod Detroita poraženi sa 107-83. Najraspoloženiji u redovim Pistonsa bili su Tobias Harris s 30 koševa i AndreDrummond s 21 košem i 18 skokova. Pacersi su potpuno podbacili te je njihov prvi strijelac momčadi, već uobičajeno, bio VictorOladipo s tek 13 koševa. Bojan Bogdanović dodao je 10 uz po jedan skok i jednu asistenciju te 40% uspješnosti šuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Clippersi na svom su terenu uvjerljivo slavili protiv Sacramento Kingsa sa 122-95, a vrlo dobru utakmicu odigrao je srpski razigravač Miloš Teodosić. U igri je proveo 21 minutu, te je za to vrijeme uspio podijeliti deset asistencija, što je njegov osobni rekord, i dodati osam koševa. Srpski košarkaš pruža odlične partije iako se navijači nisu tome nadali od 30-godišnjeg košarkaša. Prvi strijelac momčadi bio je Harrell s 22 koša dok je Williams dodao 21. Kod gostiju se istaknuo jedino Cauley-Stein sa 17 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati:

Dallas Mavericks - Toronto Raptors 98-93

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucks - Chicago Bulls 106-115

San Antonio Spurs - Brooklyn Nets 109-97

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nuggets - Utah Jazz 107-83

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo