BABO PRED ISPUNJENJEM SNA: / Bogdanović u lovu na 50-ak milijuna dolara i veću minutažu

Image
Foto: AFP, ANDREJ ISAKOVIC

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović u fokusu je barem tri NBA kluba koji bi ga u sljedećoj sezoni voljeli vidjeti u svom dresu.

4.7.2017.
8:54
AFP, ANDREJ ISAKOVIC
VOYO logo

Svi navedeni klubovi trebaju pojačanja na pozicijama šutera/niskog krila, a 28-godišnjak se pritom nameće kao isplativa investicija. Wizardsi su Bogdanovića doveli u svoje redove iz Brooklyn Netsa u veljači, a kroz 26 utakmica osnovnog dijela sezone i 13 njih u doigravanju on im je ukazano povjerenje vratio vrlo dobrim brojkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi u kojoj većina lopti završavala u rukama Johna Walla i Bradleyja Beala, Bogdanović je prosječno u prvom dijelu sezone igrao 23,1 minutu i uz 39,1 posto preciznosti za tri poena utakmice završavao s 12,7 koševa i 3,1 skokom u prosjeku. Klub ima pravo izjednačiti ponude zainteresiranih strana, no upitno je koliko će im ostati prostora za to nakon što iskrcaju milijune pred Otta Portera mlađeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je u prošloj sezoni zaradio 3,4 milijuna američkih dolara, no nakon tri godine u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta slijedi mu novi, puno unosniji ugovor. Uz podsjećanje da hrvatski košarkaš želi veću minutažu u nadolazećoj sezoni, CSN saznaje da Bogdanović hvata ugovor na 3-4 godine kojim bi zarađivao oko 16 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo